PNL Bistrița-Năsăud și-a validat candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și pentru cea de primar al municipiului Bistrița

Colegiul Director Județean al PNL Bistrița-Năsăud a validat, miercuri, candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și pentru cea de primar al municipiului Bistrița la alegerile locale din 9 iunie.

Conform unui comunicat de presă al PNL Bistrița-Năsăud, pentru funcția de edil al municipiului Bistrița, a fost confirmată candidatura actualului primar, Ioan Turc. Pentru președinția Consiliului Județean, structura de conducere a PNL BN a validat candidatura deputatului Robert Sighiartău.

Totodată, Colegiul Director Județean a mai stabilit că la Primăria Năsăud va candida actualul primar, Dorin Vlașin, iar la Sângeorz -Băi, primarul în funcție, Cătălin Bota, a fost votat pentru a obține un nou mandat de edil. În orașul Beclean, pentru funcția de primar va candida consilierul județean Cristian Cârlig.

Au mai fost stabilite candidaturile și pentru primăriile comunelor, echipa PNL fiind mai determinată ca oricând să iasă câștigătoare în alegerile locale”, se mai arată în comunicatul PNL Bistrița-Năsăud.

Totodată, deputatul PNL Diana Morar a mai anunțat că PNL Bistrița-Năsăud va avea și patru candidați din rândul femeilor, fiind vorba despre Vali Ganea la Rodna, Cristina Sava la Teaca, Roxana Pașc la Șieu, Floare Baila la Galații Bistriței.

(PNL BN CMF: 21240015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!