PNL-iștii din Bistrița au oferit șampanie la final de an! Sunt gata-gata să detroneze PSD-ul la următoarele alegeri locale și ar vrea o UNIRE a dreptei! Ce zice președintele Sorin Hangan!

La final de an, liderii Partidului Național Liberal din municipiu au susținut o conferință de presă și au mulțumit tuturor care le sunt alături în lupta cu administrația PSD! La viitoarele alegeri, Sorin Hangan crede că Ovidiu Crețu NU va intra în cursă și PSD-ul va avea un alt candidat! 

Reporter: – Ce ziceți despre varianta unirii dreptei împotria PSD?

Sorin Hangan: – Tocmai am sărbători Centenarul, care NU este altceva decât fundamentul existenței noastre. Sper că NU am fost ipocriți și am făcut totul de fațadă, ci am trăit acest spirit și eu sper să continuăm și sper ca dreapta să se unească. Într-un final …. e singura șansă ca orașul nostru să se bucure de o dezvoltare așa cum merită!

Reporter: – Sub steagul PNL să se unească!

Sorin Hangan: – Eu nu pun etichete sub ce steag..important e ca dreapta sau toți cei care văd o posibilitate de a administra acest oraș altfel decât s-a întâmplat până acum.. Cei care NU sunt de acord cu actuala administrațe, NU neapărat că sunt toți de dreapta… să se unească… este singura noastră șansă. Altfel e dificil și vom pierde cu toții..dacă NU vom reuși să facem un pact al orgoliilor, NU va fi bine pentru oraș 

Reporter: – Deci cu orice candidat, PNL-ul nu are șanse în faa PSd-ului, dacă NU se unește toată dreapta?

Hangan: – Știți cum e? Speranța moare ultima… noi trebuie să face tot ce depinde de noi. Dacă punem așa problema, înseamnă că mergem acasă, tăiem porcul mâncăm și bem ….dacă nu avem nicio șansă. Întotdeauna există o șansă.. trebuie să ne jucăm șansa…Sigur, e adevărat: cu toți ceilalți împreună!

La ultimele alegeri, candidatul PNL Steian Dolha a luat 4.893 de voturi (18%), iar Ovidiu Crețu a câștigat detașat cu 12.825 de voturi (47%)! La ora actuală PSD are 11 consilieri locali și deține majoritatea , iar PNL are 5 consilieri locali.

În ce privește candidatul PNL… la această oră s-au înscris în cursă: Sorin Hangan, Diana Morar și Ioan Turc. PNL-ul își va desemna candidatul în alegeri, pe baza unui sondaj intern.

3 comments

 1. PNL-iștii din Bistrița sunt gata-gata să detroneze PSD-ul-!
  Bine. Si dupa detronare ? Ce-o sa faceti?
  Un Program de tzara, n-aveti! Program de guvernare, n-aveti ! Program de atragerea fondurilor europene, n-aveti-! Program de sprijinire a investitorilor romani, n-aveti-! Program de sprijinire a agriculturii, n-aveti-! Si-atunci, ce aveti ? Un Dolha ? Un Turc ? Dar nu vedeti ce bataie rusinoasa au luat acestia la alegerile precedente? Iata: Cretu vs Dolha 48% la 18%. Uaauuu!!!
  RETINETI : Doar cu asemenea povesti GOALE (luptam sa detronam PSD-ul) n-o sa castigati in vecii-vecilor alegerile !

 2. Dacă vă uniți și îl puneți pe Ionuț Simionca o să aveți șanse bune, dacă nu cam greu.

 3. Balan Marius -ecologist PV

  Hai ca meritati ! V-o spun pe sleau. Cu o conditie. Sa uitati de DRUJBA cat sunteti la conducerea orasului, si sa ascultati si de propunerile noastre si sa nu va puna necuratul sa ne duceti de nas . Daca batem palma o sa ne fie bine la toti .

error: Content is protected !!