PNL-iștii fac un sondaj de opinie, cu tema: „Ce-și doresc bistrițenii? CLICK să răspunzi la întrebările despre: străzi, Wonderland, angajați la Primărie etc. ” E dovadă de amatorism sau de profesionalism?

Consilierii locali ai PNL au demarat un sondaj de opinie prin care vor să afle ce pretenții au bistrițenii de la administrația locală! În sondajul pe care l-au creat, PNL-iștii întreabă cetățenii despre prioritățile orașului, despre continuarea investițiilor în Wonderland, despre investițiile în rețelele de utilități etc.

ÎNTREBĂRILE din sondajul PNL:

  1. Sunteți de acord cu continuarea investițiilor în complexul Wonderland (partie de schi, teleschi, sanie de vară, aqua park) cu bani din bugetul local?

2. Sunteți de acord cu crearea unui parc de distracții intitulat Dracula Land în complexul Wondreland?

3. Ce este cel mai prioritar pentru dumneavoastră, ca cetățean al Municipiului Bistrița?

4. Considerati că bistrițenii ar trebui consultați de către primar și administrația pe care o conduce în privința proiectelor majore de investiții prin sondaje în mass media și pe rețele de socializare?

5. Sunteți de acord cu transmiterea on-line a ședințelor Consiliului Local al Municipiului Bistrița?

6. Considerați că în secolul XXI este normal ca unele cartiere ale Bistriței să nu aibă apă și canalizare?

7. Municipiul Bistrița are în prezent aproximativ 95.000 locuitori. Câți angajați considerați că ar trebui să fie la primaria Bistrița ținand cont că primăria Oradea are 675 angajați la un număr de aproximativ 223.000 locuitori.

8. Cu ce credeți că ar trebui să ne mândrim noi bistrițenii după 11 ani de administrație PSD la Bistrița?

9. Ce este cel mai prioritar pentru dumneavoastră, ca cetățean al Municipiului Bistrița?

 

Mesajul transmis de Organizația Municipală, coordonată de Sorin Hangan:

„Haideți să ne lămurim odată!

Ideea de a iniția un sondaj pe site-ul Primăriei cu tema „Ce-și doresc cetățenii” s-a lovit de indiferența administrației PSD a orașului. După aproape două luni de așteptare a unui răspuns din partea primarului, viceprimarului și a consilierilor locali PSD-ALDE, iată că demarăm acest sondaj fără sprijinul acestora. Un oraș nu poate fi condus fără sprijinul și participarea cetățenilor. Întotdeauna cetățenii știu cel mai bine unde, ce s-a greșit și ce trebuie făcut. Orice viziune administrativă are ca piatră de temelie PĂREREA CETĂȚEANULUI!

Să încetăm odată cu ideea că cei aleși știu mai bine decât locuitorii ce anume este mai bine pentru oraș. Prin participarea la acest sondaj, fie el și online, cetățenii au ocazia să-și expună părerea și să arate că orașul este al lor și nu al unor conducători vremelnici. prijinul mass-media este esențial în acest sens, iar promovarea sondajului devine un act civic.

Este timpul să arătăm tuturor că o comunitate nu poate fi ignorată la nesfârșit.

Orașul este al dumneavoastră, stimați cetățeni! Este momentul să ne lămurim, odată pentru totdeauna, ce drum edilitar alegem pentru copiii și nepoții noștri.” – a declarat Sorin Hangan, președintele PNL pe Bistrița.

 

Sondajul de opinie poate fi consultat la link-ul de mai jos. PNL-iștii declară că în funcție de rezultatele obținute, vor propune proiecte de hotărâre pentru realizarea obictivelor solicitate de cetățeni.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDXzIGHX6Y5UDHvS3FtYlotbgM2w8V0QIJVAPFGGdXRzHXEA/viewform

Link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDXzIGHX6Y5UDHvS3FtYlotbgM2w8V0QIJVAPFGGdXRzHXEA/viewform?usp=sf_link

Embeded link:

One comment

  1. Sper in viitor sa nu mai auzim de psd.

error: Content is protected !!