VIDEO: Pomohaci merge BLAT cu Cosma: „astăzi dacă este Cristian Pomohaci este datorită domnului director doctor Dorel Cosma”

Cristian Pomohaci a intuit la fix dorința directorului Cosma și l-a lăudat la senă deschisă pentru invitația făcută la Gala Folclorului Transilvan, un eveniment cu denumire pompoasă la care au participat artiști din comunele județului, dar și cu salariați ai Casei de Cultură.

 

p88

p4

 

 

 

 

 

 

 

Cu lacrimi în ochi, Pomohaci l-a strâns la piept pe Dorel Cosma, cel care l-ar fi promovat încă din tinerețe. Cântărețul de muzică populară face astfel de gesturi pe scenă și are lipici la oameni cu influență.

 

 

Vă muțumesc că m-ați făcut și pe mine tânăr și m-ați chemat la Gala folclorului tineretului din Europa și îmi amintesc când eram tânăr și am început să cânt ieri am fost la popa-n clacă” n-am știut că o să fiu vreodată popă. Și nici n-am știut că la popa trebuie să-i spunem părinte, dar cele mai bune bancuri le știu cu popa… (râsete). Și fiind într-un sat lângă Șieu-Măgheruș… în Chintelnic într-o seară în clacă la popa din Chintelnic am făcut o cântare și cu aia m-am lansat. Și știu că la lansarea mea ați participat și ați contribuit dumneavoastră și astăzi dacă este Cristian Pomohaci este datorită domnului director doctor Dorel Cosma a spus Pomohaci cu pe scena Casei de Cultură, iar publicul a început să aplaude.

p4

La spectacolul pus în scenă de Cosma, Pomohaci a avut o reprezentație specifică, cu glume deocheate pe alocuri și momente de improvizație, atent studiate. Cântărețul a fost aplaudat de publicul său țintă și treptat devine un fenomen… foarte util în spectacolele de campanie, în special…

2 comments

  1. Corect. Dar la câte titluri are… și absolut toate luate pe merit, mai ales 🙂

  2. Ai gresit domnule Botezat. Pe filmare se aude „domnului profesor doctor…” si nu „director doctor”.

error: Content is protected !!