Prefectul Stelian Dolha: ”Marile magazine sunt aglomerate. Nu se mai respectă nimic”

Cu toate că a purtat discuții cu reprezentanții marilor magazine din municipiul Bistrița și le-a cerut să facă demersuri astfel încât să se respecte măsurile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, spune că solicitările sale nu au avut rezultatul la care se aștepta. Potrivit acestuia, marile magazine sunt aglomerate și în interiorul acestora nu se mai respectă regulile.

Deși am avut întâlniri cu reprezentanții marilor magazine, din discuțiile pe care le-am avut cu cei din Poliție, Jandarmerie, ISU, Poliție Locală, pot să spun că în prezent nu se respectă nimic. Deși mi-au făcut niște promisiuni că o se ocupe, nu se întâmplă nimic. Le-am trimis o circulară personalizată la toți și le-am cerut să aplice acel cod de bune practici pe care l-am discutat împreună. Până acum nu l-au pus în practică, astfel că marile magazine sunt în continuare foarte aglomerate. Nu este nici om care să ia temperatura, nici om care să controleze aglomerația sau coada din magazin. Din acest punct de vedere, nu avem aproape nimic la ei, mai puțin poate Selgros-ul, care a încercat, în linii mari, să se conformeze și să păstreze încărcătura de care vorbeam, dar, în rest, nimeni nu mai respectă nimic”, a declarat prefectul Stelian Dolha într-o emisiune de la postul local de televiziune AS-TV.

Sursa citată atrage atenția că acest lucru ar putea duce la o creștere a numărului de cazuri de COVID-19, mai ales în contextul în care se apropie Sărbătorile Pascale.

”Nu e ok ce se întâmplă pentru că asta o să ne coste. După sărbători s-ar putea să crească foarte tare incidența și aici o să avem cu toții de suferit”, a adăugat Stelian Dolha.

One comment

  1. Dute dracu de prost… Tu nu te îmbolnăvești prostule…. Esti un josnic…. DĂ_ TE DRACU… DE PARCĂ TI AR PĂSA DE OAMENI 😡😡😡😡😡. TERMINĂ CU PROSTIILE ASTEA

error: Content is protected !!