Prefectul Stelian Dolha s-a vaccinat împotriva COVID-19. ”Campania de vaccinare este șansa reală de a ne recâștiga viețile!”

Peste 10.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost administrate la nivelul județului Bistrița-Năsăud, de la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent. Printre cei care s-au vaccinat se numără și prefectul județului – Stelian Dolha. Acesta consideră că ”vaccinul este șansa reală de a ne recâștiga viețile”, motiv pentru care îi îndeamnă pe locuitorii județului să nu stea pe gânduri și să se programeze în vederea imunizării.

Îmi doresc foarte mult să reintrăm în normalitate și știu că acest gest al vaccinării este cel mai important pas! Am așteptat cu toții să apară vaccinul anti-CoVid-19, ținând cont de toate cele întâmplate în ultimul an. Campania de vaccinare este șansa reală de a ne recâștiga viețile, de a ne reapropia de cei dragi”, a declarat Stelian Dolha la scurt timp după ce i-a fost administrată prima doza de vaccin.

În ceea ce privește campania de vaccinare, sursa citată a adăugat că este ”foarte mulțumit” de personalul din centrele de vaccinare amenajate în județ.

”Sunt foarte mulțumit de personalul din cadrul centrelor de vaccinare. După luni de muncă asiduă, în prima linie în lupta cu combaterea pandemiei, acum îi rog să mai facă încă un gest de forță și să sprijine campania de vaccinare. Le sunt, ca întotdeauna, recunoscător pentru eroismul dovedit de toți acești profesioniști alături de care vom ieși învingători din lupta cu pandemia”, a mai precizat Stelian Dolha.

Prefectul a făcut apel la locuitorii județului și le-a reamintit acestora că, deși a început campania de vaccinare, pericolul nu a trecut.

Să nu uităm, totuși, că până ce vom scăpa de lupta cu coronavirusul, trebuie să respectăm în continuare regulile sanitare recomandate pentru a evita infecția”, a încheiat sursa citată.

În Bistrița-Năsăud, până la data de 19 februarie, au sosit 11.294 de doze de vaccin împotriva COVID-19, dintre care 10.664 au fost deja administrate persoanelor care s-au programat în vederea imunizării.

One comment

  1. Arata bine Prefectuu ! Bravo lui , are brand .

error: Content is protected !!