„Primărie la tine în cartier!” Stelian Dolha vine cu un proiect de comunicare rapidă între cetățean și primar!

Stelian Dolha propune pentru Bistrița „primăriile de cartier” –  un proiect similar cu cel implementat la Cluj, unde funcționează așa-zisele de primării de cartier. Aceste servicii ar permite administrației să afle în mod direct care sunt nevoile contribuabililor din aceste zone și astfel, să prioritizeze investițiile.

i i7

 

 

 

 

 

 

„Vom înființa primării de cartier, cu aceleași resurse umane, care să ofere acces mai ușor la serviciile de administrație locală ale bistrițenilor din Sigmir, Slătinița, Sărata, Viișoara, Unirea. Aici vor beneficia de posibilitatea depunerii de documentații în vederea obținerii autorizațiilor de construire și a altor servicii de urbanism, de un birou al poliției locale, servicii de stare civilă și audiențe.

77Nu trebuie să inventăm nimic. Ajunge să aplicăm soluții inteligente testate de alții și care funcționează. La Cluj, de exemplu funcționează astfel de primării de cartiere, ale căror servicii ușurează viața locuitorilor din zonele îndepărtate de centru, dar permite și administrației să afle în mod direct care sunt nevoile contribuabililor din aceste zone”   – a  postat Dolha pe pagina sa de facebook.

Astfel de primării de cartier ar crea o relație cu administrația municipiului și ar permite cetățenilor să-și poată rezolva problemele imediate, fără a fi nevoiți să mai bată drumul până în centrul Bistriței.

One comment

  1. Imi place cum arata acest domn si as vrea sa-i transmit sa nu se mai comporte ca un actor si sa fie mai natural

error: Content is protected !!