Primim la redacție: Vă prezint realitatea din Pădurea Schullerwald!

Un bistrițean este nemulțumit de modul în care arată Pădurea Schullerwald din municipiu, zonă intens frecventată de iubitorii de mișcare în aer liber.

Cel nemulțumit ne-a scris pe adresa de redacție și ne-a trimis mai multe fotografii din pădure.

”Vă prezint realitatea din Pădurea Schullerwald, pădurea bistrițenilor! Drumul de acces este acoperit de vegetație, la fel băncile și indicatoarele. Canalele sunt înfundate de crengi și frunze. Șanțurile de scurgere de asemenea nu au fost curățate niciodată. Plătim scump cu nepăsarea”, a transmis bistrițeanul.

Acesta cere administrației locale să ia măsuri pentru ca Pădurea Schullerwald să fie într-adevăr o oază de relaxare pentru locuitorii orașului, mai ales în condițiile în care municipiul dispune de puține zone de acest fel.

În luna martie a acestui an, primarul în funcție al municipiului Bistrița, Ioan Turc, anunța că în Pădurea Schullerwald se vor monta mese și bănci noi, dar și toalete ecologice. Totodată, elementele de mobilier deteriorate vor fi reparate sau înlocuite dacă este cazul, iar cele vechi vor fi vopsite și lăcuite.

Primenim pădurea-parc Schullerwald! Aici vor fi montate mai multe mese, bănci și toalete ecologice, iar cele existente, dar uzate sau cu defecțiuni, vor fi reparate sau înlocuite. În plus, toate elementele de mobilier vor fi vopsite și lăcuite. O oază de verdeață, mereu la dispoziția bistrițenilor!”, a spus primarul Ioan Turc în luna martie a acestui an.

2 comments

  1. Ioan Gură de Ag

    Da tu ce ai făcut Classule fără clasă ?

  2. Îți meriți soarta turcitule!!! La un vot sa fi pierdut sa te tavalesti pe jos de ciuda pentru bătaia de joc ce ti-ai făcut-o de acest oras! Rușine sa iti fie și ție și slugilor tale obediente care te-au îngropat de viu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!