Proiectul “ANL-uri pentru bugetari” continuă! Bloc de 12 apartamente pentru angajații din subordinea lui Radu Moldovan! Contract de 1 MILION de euro!

Consiliul Județean a pus la dispoziția Agenției Naționale de Locuințe un teren, situat pe str. Prundului din Bistrița și a demarat construcția mai multor blocuri pentru BUGETARI.

1 MILION de euro pentru blocul BUGETARILOR de la Consiliul Județean! Este al 3-lea BLOC de serviciu !

2 blocuri au fost predate pân-acum : unul pentru medici și unul pentru funcționari publici din Consiliul Județean și instituțiile subordonate.

În 2024 urmează construcția celui de-al 3-lea bloc, cu 12 apartamente.

Amicii, Lucicor și Decorom sunt companiile care s-au înscris la licitație, pentru contractul de 1 MILION de euro!  

Fondurile pentru construcția locuințelor „la cheie” provin din bugetul ANL iar Consiliul Județean suportă investițiile privind terenul și utilitățile.

“Locuințe de serviciu, judetul Bistrița-Năsăud, municipiul Bistrița, strada Prundului nr.9”, totalizând 12 unități locative, regim de înălțime P+2E. Valoarea estimată, fără TVA, a contractului de proiectare și execuție lucrări este de 4.252.815 + TVA. (1 MILION de euro, TVA inclus.) 

Cine poate primi locuință de serviciu! Angajații din mediul privat sunt EXCLUȘI!

Beneficiarii locuințelor de serviciu pot fi funcţionarii publici, precum şi angajaţii din instituţii publice centrale şi locale, care nu deţin sau nu au deținut, individual sau în comun, împreună cu soţii lor, în proprietate o locuinţă în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea, indiferent de modul în care a fost dobândită, cu excepţia cotelor-părţi din locuinţe dobândite prin moştenire.

Ofertele sunt în analiză și cel mai probabil în primăvară va începe construcția blocului pentru bugetarii de la Consiliul Județean și instituțiile subordonate .

După finalizarea blocului, Consiliul Județean va face repartizările către bugetari. Pentru soluţionarea cererilor se vor constitui comisii de examinare şi se vor stabili ordinea de repartizare şi modalităţile de diferenţiere.

Citiți și:

2 comments

  1. Stai liniștită MP,eu din 2021 mi-am depus cerere și au zis ca mai au de dat la persoane care si-au depus cerere în 2018.Noi suntem 5 membri in familie care facem naveta zi de zi.

  2. Nedreapta societatea.
    Personal am incercat sa imi depun un dosar pt ANL (acu 1 an si ceva), nu m-au lasat nici macar sa il depun. Ca trebuie sa asteptam sa se deschida concurs de dosare. (ziceau ca in februarie anu trecut)
    uite ca a trecut anu si nu sa facut nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *