PSD Bistrița-Năsăud a furat sloganul de campanie de la PNL!

Partidul Social Democrat nu mai are idei originale sau, poate, specialiștii lor în comunicare le-au dat țeapă!

În contextul precampaniei și campaniei electorale, toate formațiunile politice caută un slogan care să atingă coarda sensibilă a electoratului. Social-democrații din Bistrița-Năsăud au ales sloganul „pe mâini bune”.

L-au expus obsesiv pe bannere, afișe, s-au lăudat prin presă, conferințe, alăturându-l fotografiilor cu președintele Consiliului Județean și candidatul său la Primăria Municipiului Bistrița.

Foarte „original”, dar este un FURT! FURT la drumul mare!

Ceea ce este paradoxal, sloganul „pe mâini bune” a fost furat de la…PNL!

În campaniile pentru alegeri locale și parlamentare din 2020, organizația PNL Bihor a avut sloganul, ați ghicit, „Pe mâini bune”!!!

Năucitor! Furtul, indiferent de natura lui, inclusiv cel intelectual, rămâne FURT!

Și i-am prins cu rața-n gură, vorba lui Arghezi sau cine fură azi un ou, mâine va fura un bou, cine fură o dată, va fura întotdeauna.

Totuși, cel mai bun proverb despre furt este acesta: „Cine fură puțin este hoț, cine fură mult, este baron”. Fără aluzii.

P.S. Candidatul PSD la Primăria Bistrița spunea că lucrează cu materialul clientului. Evident, după ce l-a furat.

(PNL BN CMF: 21240015)

One comment

 1. Motto:
  „Cum de rămân nespânzurați
  Acești nerușinați și hoți?…
  Poate doar pentru că nu sunt
  Atâția arbori pe pământ
  De care să atârne toți”
  (Petõfi Sándor- Cum de rămân nespânzurați)

  PSD Bistrita a furat nu doar sloganul de campanie pentru alegerile locale „pe mâini bune” de la PNL Bihor . Astfel, Gabriel Lazany care și-a lansat programul „Bistrița pe mâini bune”, a inclus in lista sa de obiective o serie de proiecte demarate deja de actuala administratie Ioan Turc.
  Iată doar un exemplu: La capitolul educație, Gabriel Lazany vrea să pună accentul pe transportul dedicat pentru elevi, care să ajute la fluidizarea traficului, o tabără specială de vară pentru elevii cu părinți care lucrează și nu au cu cine să îi lase în vacanță, deschiderea terenurilor de sport ale școlilor, amenajarea de creșe și grădinițe noi în cartierele noi sau înființarea unui teatru profesionist.
  Toate acestea după ce Ioan Turc anuntase deja demararea in această lună a proiectului pilot pentru transportul gratuit al elevilor din ciclul primar.
  Si exemplele ar putea continua:
  (Vezi: https://ziardebistrita.ro/ioan-turc-discurs-in-forta-despre-bistrita-acasa-proiecte-de-300-de-milioane-de-euro-sunt-pe-teava/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!