COMUNICAT: P.S.D nu se dezice, P.S.D joacă murdar!

Partidul Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud dezaprobă public modul în care Partidul Social Democrat înţelege să îşi facă, în această perioadă, campanie electorală. După practici bine ştiute de ani de zile, social-democraţii nu renunţă să folosească aceleași metode murdare, lansând informații mincinoase și atacuri la persoană la adresa candidaţilor liberali la funcţiile de primari.

Partidul Naţional Liberal se delimitează public de un asemenea comportament electoral și face apel la maturitatea și responsabilitatea liderilor PSD. Apreciem că noua lege electorală creează, pentru prima dată, un cadru electoral bazat pe promovarea candidaților prin proiecte reale și oportune, prin respect față de electorat și nu in ultimul rând prin respect față de contracandidați.

Candidații PNL cultivă în mod constant o campanie pozitivă, constructivă, bazată în exclusivitate pe o informare corectă a cetățenilor, pe promovarea de proiecte reale și realizabile, pe respectul față de toți candidații.
Folosim prilejul nefericit oferit de articolul prin care liderii PSD aduc critici dure și nejustificate unor candidați ai PNL, pentru a cere acestora să înceteze cu asemenea practici și să respecte cetățenii acestui județ, precum și pe toți candidații aflați în cursa pentru primăriile și consiliile locale ale județului.

Biroul de presă al PNL

2 comments

  1. Trebuie sa recunoasteca Stelian e un barbat care arata bine. Femeie il voteaza cu siguranta numai pt acest considerent

  2. Jos comunistii. Curaj domnule Dolha

error: Content is protected !!