Radu Moldovan: Am terminat alegerile locale cu 44 de primării, inclusiv cireașa de pe tort – municipiul Bistrița! Mă declar mai mult decât mulțumit!

Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud a câștigat, la alegerile locale din 9 iunie, un număr de 44 de primării, inclusiv cireașa de pe tort – Primăria Bistrița, a anunțat președintele partidului, Emil Radu Moldovan.

”Organizația județeană PSD a luat mai multe decizii succesive înainte de campanie. Anumiți colegi primari s-au retras, pe unii i-am retras noi și în final am intrat în alegeri cu 37 de primari. Am terminat alegerile cu 44 de primari, inclusiv cireașa de pe tort – municipiul Bistrița. Am câștigat și comune foarte mari, cum ar fi Rebrișoara, Feldru, dar am câștigat și comune precum Matei, Leșu, Ilva Mare, Runcu Salvei. Am pierdut trei comune – Uriu, Negrilești și Cetate. Puteam avea și primăriile Cetate și Telciu, dar la Cetate l-am luat pe domnul Tarniță, la Telciu deciziile politice ne-au dus la schimbarea candidatului. Eu mă declar mai mult decât mulțumit cu cei 44 de primari pe care PSD îi are, cei mai mulți din istoria postdecembristă a acestei organizații”, a spus Radu Moldovan, cel care a câştigat cel de-al patrulea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Liderul PSD Bistrița-Năsăud a adăugat că, în ceea ce privește Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, până la ora 15:30 erau centralizate datele din 291 de secții din cele 314 câte au existat în județ.

”Pentru Radu Moldovan au votat 67.688 de persoane, 52,8%, iar pentru domnul Sighiartău – 42.922, adică 32,3%. În Consiliul Județean Bistrița-Năsăud intră doar patru formațiuni politice. O surpriză extrem de interesantă este UDMR, care are aproape 7%. PSD are 43,7%, PNL – 27,2%, AUR – 12,42%, UDMR – 6,94% și ADU – 6,14%. Din câte se vede astăzi, ADU nu intră în Consiliul Județean. Fiind o alianță, aveau nevoie de 8%. Vom vedea cum se va finaliza această poveste. Cam acestea sunt datele statistice”, a mai spus Radu Moldovan.

Astfel, în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud vor intra doar patru formațiuni – PSD, PNL, AUR și UDMR.

,

One comment

  1. 8 voturi ;))
    FELICITARI !!!
    Succes .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!