Radu Moldovan, dezamăgit de prestația echipei CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud din meciul cu CSM București. ”O prestaţie lamentabilă”

radu moldovan bistrita

Preşedintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a arătat dezamăgit de prestaţia echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud din partida cu CSM Bucureşti.

Suntem după o înfrângere dezamăgitoare a echipei de handbal, cu o prestaţie lamentabilă, pentru că toţi cei care iubim sportul înţelegem că în sport mai şi pierzi, dar depinde cum. Eu sunt profund dezamăgit de atitudinea fetelor de la handbal şi de modul cum s-au prezentat ieri în meciul cu CSM Bucureşti. Nu sunt dezamăgit pentru că am pierdut, dar mă aşteptam ca fetele să aibă determinare, să arate mai multă voinţă. Chiar dacă pierzi, există şi varianta să pierzi frumos şi cel care a venit să te susţină se duce bucuros că te-ai bătut până la ultimul cartuş”, a declarat Emil Radu Moldovan, în timpul unui eveniment în care Consiliul Județean Bistrița-Năsăud i-a premiat pe sportivii de performanță și pe antrenorii care i-au pregătit pe aceștia.

Meciul dintre CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – CSM București s-a încheiat cu scorul 23-31 (9-18). Au înscris pentru Gloria 2018: Nina Zulic – 7 goluri, Bianca Bazaliu – 4, Tamires Morena de Araujo – 4, Nicoleta Dincă – 3, Laura Pristăvița – 3, Sonia Seraficeanu – 1, Melinda Terec – 1.

Echipa bistrițeană rămâne pe locul 3 în clasamentul Ligii Florilor, cu 22 de puncte. Pe primele două poziții se află CSM Bucureşti (25 de puncte) şi Gloria Buzău (24 de puncte.

Pe de altă parte, Emil Radu Moldovan s-a arătat mulțumit de faptul că tot mai mulți tineri din Bistrița-Năsăud aleg să facă sport.

”Mă bucur foarte mult că în Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, care este unul foarte tânăr, are doar 4 ani, sunt peste 1.000 de juniori şi circa 200 de seniori legitimaţi. Aceștia mai aduc câte o rază de speranţă şi de bucurie iubitorilor de sport”, a mai spus Moldovan.

One comment

  1. bob constructorul™

    Ce sa mai zicem noi cetatenii care de mai bine de 30 de ani va platim salariile de cat suntem de dezamagiti si scarbiti de prestatia voastra, a politicenilor ? Cred ca nici macar nu are rost sa povestim!

error: Content is protected !!