Radu Moldovan pregătește o revistă cu realizările pe Județ! 50.000 de euro, din bani publici pentru 100.000 de exemplare! Se distribuie GRATIS!

Radu Moldovan pregătește o revistă cu realizările pe Județ! 50.000 de euro, din bani publici pentru 100.000 de exemplare! Se distribuie GRATIS!

Consiliul Județean tipărește o revistă cu realizările din actualul mandat al președintelui Radu Moldovan. În total se vor tipări 100.000 de exemplare, format 40 x 20 cm, hârtie lucioasă, 48 de pagini cu poze și realizări ale administrației județene!

Propagandă din bani publici!

Consiliul Județean folosește un tertip legal pentru publicarea celor 100.000 de exemplare și conform caietului de sarcini, ” Autoritatea publică are obligația să le comunice din oficiu conform prevederilor articolului 5 alineat 1 litera F din legea 544/2001 privind liberul acces la informațiile din text publicul modificările și completările ulterioare.”

Radu Moldovan - premier, ministru, președinte de CJ sau primar de municipiu?!

În această publicație de informare vor fi evidențiate principalele investiții realizate de către Consiliul Județean Bistrița Năsăud în conformitate cu strategia de dezvoltare a județului precum și viitoarele proiecte ale județului.

Revista de propaganda se distribuie GRATUIT!

Revista de 48 pagini este destinată informării cetățenilor județului Bistrița Năsăud autorităților și instituțiilor publice centrale, agenților economici care își desfășoară activitatea în județ, autorităților și instituțiilor publice județene, reprezenților societății civile a județului, asociațiilor, fundațiilor, precum și mediului academic din județul Bistrița Năsăud.

Scopul publicării acestei broșuri îl constituie asigurarea informării cetățenilor privind procesul de actualizare, implementare și monitorizare a strategiei politicilor publice privind dezvoltarea județului, obținerea unui feedback din partea locuitorilor și adaptarea strategiei la nevoile populației.

Cele 100.000 de exemplare se distribuie GRATUIT.

Radu Moldovan se pregătește de-al 4-lea mandat! A zis că NU-și mai aparține!

În privința unui NOU mandat, președintele Consiliului Județean a revenit asupra deciziei sale și a anunțat că NU-și aparține. În urma sondajelor, Bogdan Ivan este inexistent și Radu Moldovan se simte forțat să candideze pentru un nou mandat la CJ. Decizia va fi luată în urma unui vot în Biroul Politic Județean, for controlat de Radu Moldovan.

Contractul în valoare de 268.000 de lei + TVA 54.000 euro l-a câștigat firma ASIX Ro din Bistrița, prin încredințare directă.

One comment

  1. Și pe prima pagină a site-ului de turism al județului (https://bnpoartatransilvaniei.ro/) vă întâmpină chipul baronului local. Un pic de modestie și decență nu ar strica. Dar no’, dacă „nu-și mai aparține”. De aici la canonizare mai e un singur pas. Minunile le avem, trebuie cineva să le și certifice și apoi nici în biserică nu mai avem scăpare. În vecii vecilor, amin.

    Mai în glumă, mai în serios, investițiile în județ trebuie apreciate, cele făcute cu cap și mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *