Liviu Rusu: „vreau să REVOLUȚIONĂM sportul în Bistrița! Ca primărie, NU e posibil să împarți numai 15.000 de euro pentru TOT sportul din oraș cum s-a făcut până acum !”

Liviu Rusu candidează pentru funcția de primar al Bistriței și promite o revoluție în acest domeniu, ignorat până acum de Ovidiu Crețu. Rusu are de partea sa avantajele experienței în administrație ( a fost de două ori primar de Sângeorz-Băi și a deținut un mandat de președinte al Consiliului Județean, poziție din care a gestionat ;i implementat proiecte din fonduri nerambursabile în valaoare de 200 de milioane de euro).

Liviu Rusu a intrat în lupta pentru Primăria Bistrița cu programe pragmatice, de re-construcție administrativă pe toate palierele.

Vreau să REVOLUȚIONĂM sportul în Bistrița: facem terenuri, o Polivalentă europeană și alocăm bani pe proiecte! Ca primărie, NU e posibil să împarți numai 15.000 de euro pentru TOT sportul din oraș cum s-a făcut până acum !

Tot ce înseamnă sport în Bistrița e la pământ! NU există piste de alergat, de biciclete sau competiții între licee cu finanțare de la Primărie pe diferite ramuri: baschet, handbal sau fotbal. Să NU mai vorbim de infrastructură, de terenuri de sport sau de baze sportive care sunt inexistente.

Ca primar știu ce se poate face și împreună cu o echipă de tineri vom trasa noile obiective pe care le implementăm imediat:

Tot ce reprezintă Bistrița la competiții trebuie să primească bani pe baza unor proiecte, bineînțeles. În total, în 2016 toate proiectele de sport au luat 70.000 de lei, adică 15.000 de euro. E foarte puțin! Creștem plafonul pe proiecte nerambursabile la minim un milon de lei pentru sport.

Sala Polivalentă va fi preluată de Primărie în baza unui protocol și modernizată în regim de urgență. Bistrița merită să aibă o sală de sport la nivel europen, o investiție obligatorie care se amortizează și în baza închirierii generează venituri la buget.

Punctele termice sunt ținute în paragină, deși acolo se pot amenaja spații de recreere, terenuri de sport acoperite sau bazine de înot.

Pistele de bicicletă se pot face în câteva luni. De 8 ani, Primăria Bistrița are doar studii pe care le ținem în sertare.

Terenuri de sport în cartiere. Le amenajăm pe cele existente și realizăm altele noi. Alții au vrut să distrugă singurul teren de joacă (în zona Decebal) și să realizeze parcări. Cam asta fost viziunea.

Sportul trebuie revoluționat cu finanțare de la Primăra Bistrița!
liviu rusus sDe 8 ani încoace e grav e că nu există o echipă competentă în primărie care să coordoneze proiectele și să facă o selecție. Păi, se alocă MILIOANE de euro pe o pistă de schi, dar nu avem un plan pentru sport. Să investim în oameni, să-i finanțăm pe cei tineri care sunt AMBASADORII județului în țară.

Pe banii lor, își fac tinerii rampe prin pădure și primăria are 50 de milioane de euro buget? NU e posibil! În 8 ani, Primăria a ignorat sportul și a ales să facă o pârtie de schi la soare, cu bani luați din bancă!

Viziunea de până acum denotă ignoranță pe un segment vital și valoros: cel al tinerilor care merită să fie ascultați și promovați de administrația noului primar.” a postat Liviu Rusu pe pagina sa de facebook.

În emisiunile sale televizate, Rusu a desființat propaganda prin care P.S.D și-a însușit obiectivele din mandatul său de președinte al Consiliului Județean. Având proiecte de 200 de milioane de euro realizate, și un număr de 9 contra-candidați pentru funcția de primar, Liviu Rusu conchide: „Mulți vor, întrebarea e: câți pot?”

 

 

 

2 comments

  1. Interesant ce spune Rusu despre cei care acum ne conduc si cred ca au multe realizari

  2. E singurul care poate sa-i tina piept lui Cretu

error: Content is protected !!