Robert Sighiartău: Rezultatul de la alegerile locale mă obligă să continui lupta!

Deputatul PNL Robert Sighiartău, care a candidat din partea PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a reușit să obțină peste 48.000 de voturi din partea alegătorilor, clasându-se pe locul doi după candidatul PSD Emil Radu Moldovan, cel care a câștigat un nou mandat în fruntea administrației județene.

Robert Sighiartău a mulțumit tututor celor care l-au votat și afirmă că acest rezultat îl obligă că continue lupta.

”Vă mulțumesc dragi bistrițeni, pentru cele peste 48.000 de voturi! Mergem înainte cu aceleași principii și idealuri, o politică bazată pe corectitudine, transparență și valori. Acest rezultat mă obligă să continui lupta! Vă îmbrățișez pe toți! Îi felicit pe câștigătorii acestui scrutin! Cu Dumnezeu înainte!”, a transmis Robert Sighiartău.

One comment

  1. Domnule deputat, eu cred că ar trebui sa faceți un pas in spate, impreună cu dl Turc. Ati venit de departe pentru a ne amagi si veti pleca tot departe. Mai rog, veti mai avea un meci intern pentru a-i sufla postul de președinte d-lui Turc (de fapt marea dumneavoastra miza). Din păcate PNL BN este un dezastru si cred ca ar trebui sa vina alt personaj sa ia lupta de la inceput, doar ca nu prea aveți alt personaj. Multi liberali capabili au făcut un pas in spate si privesc mai mult sau mai putin ingrijorati încotro se îndreaptă PNL BN
    V-ați dat examenul, l-ati picat, asa ca eu nu mai am încredere in „puterea” dumneavoastra de lupta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!