Robert Sighiartău: Șapte centuri în trei ani la Bihor. Un adevărat model de dezvoltare!

Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, s-a întâlnit marți cu Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, care a reușit să atragă sume importante din fondurile europene pentru dezvoltarea infrastructurii din județul pe care îl conduce.

“Discuții bune la Bihor. Ilie Bolojan comunică mereu lucruri noi, strategice. Multe dintre cele spuse au fost deja aplicate și rezultatele se văd: dezvoltarea infrastructurii din Bihor, șapte centuri construite în trei ani, investiții în toate orașele județului. Lucrurile merg foarte bine aici. Trebuie să schimbăm ritmul și în județul nostru!”, a declarat Robert Sighiartău.

One comment

  1. Crede că și noi suntem rupți de realitate ca el. La Bistrița cine e primar domnule Sighiartău? La Beclean s-a făcut o centură (printre altele), dar ca să vezi, nu e PNL acolo. E posibil cumva ca omul să conteze mai mult ca partidul referitor la realizarea sau nu de proiecte? Altfel, la vorbe goale și promisiuni deșarte înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *