Cum de NU-l prinde rușinea când zice că e ieftină? În cartierul Ștefan „cel Bombardat”, Crețu a inaugurat o arteziană de 3.5 MILIARDE, care a fost în șantier aproape 3 ani!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La ceas de seară, primarul Ovidiu Crețu a venit glonț de la o emisiune electorală pentru a inaugura o arteziană care a costat enorm: aproximativ 80.000 de euro. Aparent relaxat și cu un zâmbet electoral, Crețu s-a întâlnit cu presa locală pentru a prezenta investiția. La inaugurarea din cartierul cu toate străzile sparte, primarul Bistriței a fost flancat de staff-ul său de campanie.

„Amenajare fântână arteziană şi spaţii verzi pe str. Ştefan cel Mare” este un proiect al Primăriei Bistrița, demarat în 2013, care a costat 347.380 lei.

 

Crețu iarăși derapează: „a fost ieftină că putea ajunge la 1 milion de lei dacă mergeam pe varianta clasică”. În campanie a inaugurat o fântână de fibră de sticlă pentru care a dat 350.000 de lei din bani publici

Crețu susține că prețul este unul mic și se putea ajunge la 1 milion de lei, dacă se lucra cu materiale clasice.

 

 

 

 

 

 

„Este o fântână chiar ieftină, având în vedere materialele cu care s-a lucrat pentru că dacă lucram cu materiale clasice cu siguranță depășeam 1 milion de lei… foarte mult au costat și costă instalațiile hidraulice… care trebuie să fie performante să aibă viabilitate și nu poți lua lucruri de mâna a doua sau de calitatea a doua, trebuie să te duci pe varianta maximală la calitate, altminterea trebuie să ții pe cineva aici să șurubărească. Este un proiect frumos, un proiect interesant… din păcate s-a realizat foarte greu fiind niște soluții dificile cu fibră de sticlă inclusiv pe latetrale și a fost greu până s-a găsit furnizorul de astfe de elemente… dar în final avem fântâna și eu zic că e una frumoasă. „ a declarat Crețu.

 

Probabil întâmplător, fântâna pentru care s-a lucrat 3 ani are ca simbol central zodia vărsătorului, zodia primarului Crețu.

 

 

 

Citește și:

r4-4002VIDEO: Vecinii i-au pus la punct. “Ștefanul” e BOMBARDAT și au tupeu să ceară voturi. Vai și-amar de capul lor!

http://www.ziardebistrita.ro/varza-a-la-cretu/

3 comments

 1. % = ?
  1-Buta Mircea Gelu Manager la spitalul Judetean de urgenta Bistrita, 2- Emil Radu MOLDOVAN Persedinte Consiliul Judetean, 3 – Av Bogdan Milea, 4-9….?
  Directia Generala Anticoruptie
  Doamna Prim Procuror Laura Codruța Kovesi
  Subsemnatul Asgari Mahrab cetatean iranian,domiciliat in Bistrita, str. Calea Clujului,nr.64 E, identificat cu permis de sedere seria RO nr. 0390664 nascut la data de 04.05.1964, CNP 7640504360011, cu adresa de corespondenta, E-mail : ma@miladair.ro Mob: 0787878787, formulez si depun:
  Plangere penala
  Impotriva numitilor :
  1 – Buta Mircea Gelu, avand functia de Manager la spitalul Judetean de urgenta Bistrita, avand CNP 1520421060766, cu domiciliul in Bistrita, St.Vasile Alecsandri,nr.14,Sc.D,Ap.24 cod 420010, telefon: 0744788199, pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de :
  Infracţiuni de serviciu , Art. 292 Noul Cod Penal, Cumpărarea de influenţă Infracţiuni, Art. 291, Noul Cod Penal, Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie , Art. 296, Purtarea abuzivă, Art. 297, Abuz în serviciu, Art. 207, Şantajul, Art. 206, Ameninţarea.
  – Modul in care Gabriela Gaftonie (actulal Asgari ) a fost numita director intermimar si apoi Director Medical.
  – Verificare crestere salariu, o norma si jumatate pentru Gabriela Gaftonie (actulal Asgari ).
  – Primit diferite comisioane si excursie in straintate, de la diferiti parteneri ai spitalului.
  – Timp de 2 ani de cand eu sunt casatorit cu Gabriela Asgari dr. Buta a amenintat-o si a santajat-o pe Gabriela sa se desparta de mine si a cerut sa o faca pe Gabriela sa accepte sa aiba relatii intime cu el, Gabriela mi-a spus tot timpul si am suferit si eu in calitate de soti a Gabrielei.
  – A obligat-o pe Gabriela sa divortaze de mine daca vrea ea sa fie numita din anul 2016 Director Medical si apoi manager de spital dupa ce anul asta isi termina mandatul lui de manager, SA LASE CONDUCEREA SPITALULUI LA URMASI LUI, cele doua doamne care au fost amantele lui, Gabriela si Reghina.(asa spune Gabriela ca Buta tot timpul spune asta).
  – Gabriela mi a zis ca in anul 2012 inainte de alegerile locale dr. Buta a prezentat pe domnisoara ALINA HETRA din partea dl. EMIL RADU MOLDOVAN canditatura PSD pentru presedintia consiliului judetean, a cerut sa se ocupe de ceva ilegal,adica : campania electorala pentru PSD, folosind asistenti si mijloace spitalicesti si alti angajati din spital pentru organizarea de corturi electorale cu persoane calificate (Gabriela nu a avut incotro si a facut tot ce a cerut Buta si ALINA HETRA ) de atunci Gabriela sa imprietenit cu ALINA HETRA.
  Ca urmare, mesajele mele catre Dr. Buta si fica lui despre relatia gabrielei cu tatal ei , din acest motiv fiica lui transmite la data de 14.mar.2016 se intilneste cu sotia mea gabriela asgari , la peco din intrarea viisoara , si sa planuiasca un scenariu de viol si violenta , Buta apelind si la prietenul lui de o viata, dl. Emil Radu MOLDOVAN, Presedintele Consiliului Judetean pentru a interveni in problemele noastre de familie folosind numele de moldovan pe plangere ca si la ordinul de protectie . TRAFIC DE INFLUENTA si din servici .
  De asemena dr. buta a cerut in mod liber fara nici o problema sa cereara pe moldovan sa anuleze vizita exlentei sale, domnul Ambasador a Iranului in Romania in judetul Bistrita – Nasaud, invitatie
  si programul a fost transmis oficial din data de 02.03.2016 catre ambasada Iranului si catre mine ca initiatorul acestei vizite iar pe data de 22.03.2016 a fost anulata cu 10 zile inainte.
  2- Emil Radu MOLDOVAN Persedinte Consiliul Judetean, NR. DE MOB. ………….. pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de :, Art. 292 Noul Cod Penal, Cumpărarea de influenţă , Art. 291, Noul Cod Penal, Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie , Art. 296, Purtarea abuzivă, Art. 297, Abuz în serviciu, Art. 207, Şantajul
  In fapt dr. Buta a cerut in mod liber ,si direct fara nici o problema, lui emil radu Moldovan PRE SEDINTE CONSILIUL JUDETEAN BISTRITA , PENTRU ANULARE Vizitie Exlentei sale domnul Ambasador a Iranului in Romania in judetul Bistrita – Nasaud, invitatia si programul a fost transmis oficial din data de 02.03.2016 catre ambasada Iranului si catre mine ca initiatorul acestei vizite, si pe data de 22.03.2016 a fost anulat in mod nea,steptat cu 10 zile inainte de evenimentul deosebit de important pentru industriele locale s i nationale romanesti, motivand ? : Coincidenţă sau nu, anularea vizitei a survenit în timp ce dosarul în care Gabriela Asgari a cerut ordin de restricţie împotriva mea, Mahreb Asgari, era pe rolul instanţei.
  Anularea vizitei oficiale a Ambasadorului Iranului in Judetul Bistrita -Nasaud nu a făcut altceva decât să ma supere şi mai tare pe mine, în condiţiile în care ştiam foarte bine de buna relaţie existentă între Radu Moldovan preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi doctorul Gelu Buta, managerul Spitalului Judeţean. Prin urmare a presupus că motivul care ar sta la baza anulării vizitei ar fi faptul că doctorul Buta ar fi intervenit pe lângă preşedintele CJ BN în acest sens, dovedesc prin inregistrarile diiscutie intre mine si gabriela nsi carla fica gabrielei rsi doamna garatiele nemees.
  Ca urmare mesajele mele catre fica lui DR. Buta despere relatie Gabriela cu Tatal ei , din acest motiv fica lui trimite pe sotul ei la data de 14.,mar.2016 injurul orei 17-18 sa intelneste cu sotia mea la peco din intrare visoarea , si au planuit un scenariu de viol si violenta pentru a depune o plangere inpotriva mea din data de 15.03.2016 , Buta apalad si la prietenul lui Radu MOLDOVAN Persedinte C.J.B-N. ca sa sune pe Gabriel Lazani directorul administrativ a spitalului si Gabriela Remes director ingrigire medicala sa vine la ora 23:30 la noi acasa ca sa fie martor amandoui pentru plangere la Politia si la cerere de Ordinul de Protectie la Judecatorie Bistrita, toate acest joc de 2 lei , scenariul si trafic de infulenta la Politia si la Parchetul de pe langa Judecatorie Bistrita sa ajuns la formolare o plangere din partea mea impotriva sotia pentru denunt calomnios si violenta fizic si fals in declaratie , si inpotriva 2 politisti si prim procuror al parchetul de pe langa judecatoria bis trita pentru abuz in servici.
  Dr.Buta CU ADEVERAT A DOVEDIT CA ARE O PUTERE IMENSSE In JUDETUL BISTRITA , asa cum a confirmat Gabriela si Carla fica ei , sa dovedesete din registrarilr dirscutie intre noi . superioritate si influenta pe care o are in judetul Binstrita la nivel de confsiliul judetean, I.G.P. BISTRITA, PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA BISTRITA si Judecatoria Bistrita ,pentru infrac ţiuni de ;, Art. 292 Noul Cod Penal Cumpărarea de influenţă, Art. 291 Noul Cod Penal Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie , Art. 297, Abuz în serviciu,Art. 207
  3 – dl. Av bogdan milea , cu ………. avocatul ales si platit de buta, prietenul acestuia de famile pentru a prezenta intresele sotiei mele, gabriela agsari, pentru toate dosarele pe care le are cu mine de la divort pana toate plangerile pe care le-am facut reciproc unul fata de celalalt. Av. milea bogdan este si avocatul baronilor locali ai partidului PSD Bistrita si un bun prieten al lui emil radu moldvovan si avocatul crescut de acesta, folosInd orice manevre dolosive prin incalcare legistilatiei si trafic de influenta la politie, parchetul judecatoresc si la judecatoria Si tribunalul bistrita , dovada dosarul 901/p/2016, ordinul de reStrictie 1850/190/2016, si dosaar nr. 3750/190/2016, Art. 292 Noul Cod Penal, Cumpărarea de influenţă , Art. 291, Noul Cod Penal, Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie ,

 2. O fantana arteziana cat o casa cu piscina!!!!!
  Rusinos, domn primar.

 3. Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

  A costat mai mult cu 10.000 euro decat casa mea P+M cu toate utilitatile. Sa vina la baiatu ca am fost diriginte la trei grele lucrari, sa-i explic sa prosteasca pe cine vrea, ca la mine nu tin povestile electorale.

error: Content is protected !!