Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte!

Poporul suveran se vrea a fi supus unei minorități bolnave gata-gata să bage-n pandemie o națiune -ntreagă ce a dat martiri și sfinți. În epoca modernă, dacă zici că ești religios te cred fundamentalist, dacă zici că ești naționalist te cred șovin! Cine trasează aceste directive, dacă NU câțiva vicioși care au resurse și interese să dezbine și să cucerească?

E-ntuneric peste mintea fără inimă, iar libertinajul exacerbat e confundat cu libertatea. Noțiunea de Stat e inexistentă și din păcate se poate pune semnul egal între un politician și un geambaș. Sunt adevăruri pe care le vedem și parcă prea s-a tăcut! Așa se vrea și-acum când sub masca toleranței, schimonosiții vor să iasă la lumină și să-ntunece conștiințe! Homosexualii reprezintă un atentat subtil la familie: acesta e pericolul!

„Este inacceptabil ca aleșii poporului să dea legi împotriva poporului”. La 83 de ani, Bartolomeu Anania intuia perfect valul care peste un deceniu avea să lovească în plin familia și idealurile românești.

Să fim europeni și toleranți! Suntem! Istoric vorbind, suntem europeni de la obârșii și leagăn al civilizației, deși multora NU le convine și cu venin în glandă ne-au trunchiat istoria de adevăruri care ne poziționează deasupra marilor-națiuni. I-am tolerat deși ne-au asasinat trecutul, iar peste ani a rezultat o masă de manevră controlată politic din pensii și ajutoare sociale, predispusă la tele-manipulare.

Poate de aceea în loc să vină la Ziua Armatei, directoarele de instituții s-au dus la „Ceucuța” să cumpere râzele pe care europenii le aruncă la coș! Iar directorii s-au dus să dea mâna cu șeful de partid ce le-a dat funcția, în loc să privească peticul de cer, lăsat cu preț de sânge, arvună.

Cultura e sub-finanțată și să NU uităm că în mai multe guvernări, Ministerul de Cultură a fost dat UDMR-ului. La pachet cu Telecomunicațiile, Mediul și Sănătatea! Ministere-cheie, de interes național pe care bărbații de Stat le-au cedat pentru guvernare și înfruptare! Printr-un plan diabolic, ideea de naționalism a fost subminată încontinuu… Se vrea la fel cu ideea de familie, de normalitate.

Asta a făcut o clasă politică hapsână care a negociat în genunchi, iar din cauza lor, România a ajuns Republică Bananieră pro-europeană!  Istoria i-a fost luată, și fără repere, tinerii își vând ogorul cu tot cu osemintele strămoșilor pe BMW-uri „pisicuță”, iar cimitirele din orașe sunt râvnite de samsarii imobiliari.

Unii frați au fugit văzând cu ochii, departe de țara sfâșâiată de politruci anti-națiune. Și-au lăsat acasă cerul liber și au pus în loc zarea străină și pustiită. Și-au părăsit strămoșii în pământul pentru care s-au jertfit și care i-a îmbrățișat întru odihnă…

Ne-a rămas acasă o Românie jefuită și batjocorită de la un capăt la altul. Iar acum, în numele unei Europe ni se-mbie o Sodomă și-n loc s-avem în noi Cuvântul, chițibușim despre drepturi și egalități! E un asediu subtil la valorile unui popor, prin care se vrea pângărit un întreg neam cu urâciunile pustiirii lor.

Să  stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte! Iar cine are ochi de văzut, vede! Cine NU…  o să vază pe nevăzute când se vor stinge luminile Babilonului!

 

 

2 comments

  1. Chiar daca in mai multe guvernari, Ministerul Culturii a fost dat UDMR-ului, s-au facut si lucruri bune pentru cultura romana cu ministrii maghiari.
    Un exemplu este chiar Biblioteca Nationala inceputa pe vremea lui Ceausescu si care a fost terminata abia la finele anului 2011 dupa mai bine de 20 de ani, cand Ministrul Culturii eraKelemen Hunor. Desi la revolutie cladirea Bibliotecii era deja ridicata la rosu, finalizarea ei s-a tot amanat, ba mai mult, unii ca Adrian Nastase voiau chiar sa-i schimbe destinatia. Asta e, a trebuit sa vina un ungur la cultura ca sa o termine. Tot in vremea lui Kelemen Hunor, in sediul Bibliotecii Nationale, a fost mutat si Ministerul Culturii, insa numai in aripa care gazduieste Aula .

  2. Frumos articol,nimic de zis,cult,motivant,însa lupta e pierdută,pentru c-o ducem cu noi însine.