FOTO/VIDEO: Scandal în ședința de Consiliu Local privind aprobarea bugetului. Poliția Locală a intervenit pentru a aplana conflictul

Poliția Locală a fost solicitată să intervină astăzi în sala de ședințe a Consiliului Local, unde se poartă discuții aprinse pe marginea proiectului de buget pe anul 2018, pe care consilierii locali îl dezbat astăzi.

Mai mulți bistrițeni au ținut să fie prezenți în sala de ședințe la dezbaterile privind proiectul de buget, printre ei numărându-se și Marius Bălan, care a dorit să își exprime punctele de vedere cu privire la modul în care a fost gândit bugetul local în acest an. Însă, la scurt timp după ce a luat cuvântul, președintele de ședință – Alexandru Bria i-a tăiat microfonul, pe motiv că a depășit cele 3 minute alocate, iar de aici spiritele s-au încins fiind necesară intervenția polițiștilor locali pentru a aplana conflictul.

Mai mulți consilieri locali, în special din partea PNL, au solicitat să i se permită lui Marius Bălan să vorbească, însă Alexandru Bria, președintele de ședință, nu a fost de acord, afirmând chiar că va chema jandarmii dacă va fi cazul.

Prezența polițiștilor, veniți să îl evacueze din sală pe Marius Bălan, a agitat și mai tare spiritele, primarul Ovidiu Crețu în frunte cu consilierii PSD amenințând că suspendă ședința dacă scandalul nu este aplanat.

Marius Bălan a fost, în cele din urmă, evacuat din sală și s-a ales și cu un avertisment verbal.

După minute în șir de discuții aprinse, în cele din urmă lucrurile s-au calmat și președintele de ședințe i-a oferit posibilitatea unui alt bistrițean să își exprime punctul de vedere cu privire la bugetul pe 2018.

În aceste momente ședința de Consiliu Local continuă, cu toate că cetățenii i-au cerut primarului să amâne dezbaterea pe marginea bugetului. Edilul a declarat că bistrițenii au votat în număr mare PSD și are, în aceste condiții, dreptul de a impune propriile reguli.

2 comments

  1. Daca toti cetatenii ar intelege ca au drept la cuvant altfel al sta lucrurile din pacate exista o lipsa totala de interes a cetateanului in privinta cheltuielilor cu banul public.

  2. Balan Marius - contribuabil

    Stimate d-le COZMIN BOTEZAT. In afara micului scandal care a avut loc pe perioada suspendarii sedintei ar fi bine sa dati si cele trei minute in care totusi am avut ceva de spus concret. Corect ar fi sa-i dati si pe domnii CHEREJI si CAMARAS. Oamenii au luat pozitie si au avut un discurs bun. VA MULTUMESC !

error: Content is protected !!