Barurile, restaurantele și cafenelele se-nchid, OBLIGATORIU! Inclusiv terasele!

Colegiului de Conducere a Ministerului Afacerilor de Interne s-a întrunit în această seară și a luat o serie de măsuri pentru limitarea infecțiilor cu CORONAVIRUS.

În conferința de presă susținută la sediul M.A.I, ministrul Marcel Vela a prezentat măsurile ce se impun în perioada imediat următoare.

“Am decis să propunem Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență evaluarea unor măsuri, astfel încât am emis Ordin de Comandant, Ordin al Ministrului Afacerilor Interne sau Ordonanță Militară.”

Vă aducem la cunoștiință următoarele decizii:

– se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și ne-alcoolice , activitate organizată de resturante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației.

– este permisă organizarea de către aceste unități economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcooice și ne-alcoolice care NU presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop , precum cele de tip drive-in, rom-service sau livrare la client. – a declarat ministrul Marcel Vela.

Conferința INTEGRALĂ!

https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/videos/207884410298157/

One comment

  1. No amu nebuneste tineretul bovin si asistatele siliconatele !