Se pregătește de pensie: Ovidiu Crețu își construiește piscină, la vila sa de pe str. Moșilor! Primăria Bistrița i-a eliberat autorizație de construire!

Ovidiu Crețu își face piscină! Primarul Bistriței locuiește pe strada Moșilor, stradă care a fost asfaltată încă din primul său mandat. De curând, soția primarului (Ligia Crețu) a depus o solicitare pentru realizarea unei piscine la adresa de domiciliu.

Primăria Bistrița i-a eliberat autorizație de construire și cel mai probabil , lucrările vor începe în această vară, odată cu încheierea celui de-al 3 lea mandat de primar.

O piscină complet-echipată costă între 8.000 – 15.000 euro!

Prețul unei piscine moderne, complet echipată variază între 8.000 – 15.000 de euro, în funcție de materialele folosite, mărime etc.

ovidiu cretu vila

 


Ovidiu Crețu cumulează pensia și salariul și câștigă 4.000 de euro/lună! Soția sa câștigă tot pe-acolo: 4.000 euro/lună (pensie + Medicina Muncii).

Ovidiu Crețu câștigă 4.000 euro/lună (pensie și salariu) și-acum își face piscină la vila sa de pe strada Moșilor! A obținut autorizație de la Primărie!

Primarul Bistriței are un salariu de13.000 lei /lună și o pensie de 5.000 lei/lună! TOTAL: aproximativ 18.000 lei/lună (4.000 euro).

Ligia Crețu e medic de familie și are 1.400 de lei pensie plsu venituri de 16.000 lei/lună din Cabinetul de Medicina Muncii. Total: 17.400 lei/lună (4.000 euro).

Total familia Crețu: 8.000 euro!

Ovidiu Crețu și soția sa au în conturi aproximativ 180.000 lei, conform ultimei declarații de avere!

ovidiu cretu

Pensionarii Crețu conduc mașini modeste!

Cei 2 pensionari condus mașini modeste. Ligia Crețu conduce un Opel Astra estimat la 3.000 de euro, iar primarul Bistriței conduce mașina de serviciu, un VW Tiguan de 12 ani vechime. De curând, în curtea familiei Crețu a apărut un Ford Focus II, mașină modestă, estimată la 3.000 de euro.

ovidiu cretu vila ovidiu cretu vila

Primarul Ovidiu Crețu își încheie al 3-lea mandat și NU va mai candida la alegerile din vară. Crețu se pregătește de pensie, dar a declarat că NU exclude să rămână în continuare pe lista de consilieri locali ai PSD.

Citiți și:

 

Nevasta primarului, doamna Ligia Crețu face cam 30.000 de euro/an, exclusiv din contracte publice de Medicina Muncii, încredințate-direct. Majoritatea vin pe filieră de partid, de 4 ani încoace!

6 comments

 1. Domnule Mihai acolo a primit teren aproape gratis dupa care Prisicara cu ajutorul cadastrului ia intregit suprafata ca sa fie bine sa nu fie rau.
  Pai cand este gratis faci cada oriunde.
  Oricum e mai mult plecat prin tari straine.

 2. Doar nu-i prost sa-si investeasca banii in asa o tampenie cand putem noi fraierii sa-i platim, achitand multi ani datoriile la banci in care el ne-a bagat ca sa-si satisfaca fanteziile bolnave .

 3. Un primar de rahat care si-a facut casa la doi pasi de rezervoarele de rahat ca sa se simta in elementul lui: in buda!

 4. Jenant cum acest om si-a batit joc de banul public.
  Cel mai plimbaret primar pe bani punlici, am auxit ca aboa s-a intors dr la schii si pleaca in Germania la o intalnire de prietenie.
  Cum e domnule primar parca le spuneati salariatiilor ca, nu aveti bani.

 5. DA PARTIE DE SKI NU-SI FACE ????? CA E”specialist „

 6. Care 4000 eur?
  Salariu cam 14000 lei net + pensie 5000 lei poate face piscina daca are pamant si are unde.
  S-o invite si pe Prisicara la piscina, merita.

error: Content is protected !!