Ședință la Primăria Bistrița pe tema punerii în funcțiune a noii stații de asfaltare. Ce s-a decis

Punerea în funcțiune a noii stații de asfaltare a reprezentat tema principală analizată într-o ședință care a avut loc la sediul Primăriei Bistrița, a anunțat primarul Ioan Turc, care susține că s-a luat și o decizie în această privință.

”În vederea punerii în funcțiune a noii stații de asfaltare, la sediul Primăriei municipiului Bistrița a avut loc vineri o ședință de analiză la care au participat vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, dl. Adrian Haralambie Bidu, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, dl. Sever Roman, și specialiști din cadrul primăriei. În urma discuțiilor, s-a convenit ca primăria să finalizeze demersurile începute, iar APM Bistrița-Năsăud să revizuiască autorizația de funcționare aflată încă în termen”, a transmis Primăria Bistrița, într-o postare pe o rețea de socializare.

Reamintim că, săptămâna trecută, Primăria Bistriţa a fost amendată de Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu cu 50.000 de lei pentru că a ridicat nouă staţie de asfalt fără a obţine acordul de mediu din partea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

Noua stație de mixturi asfaltice i-a adus Primăriei Bistrița o amendă de 50.000 de lei; în plus, municipalitatea e obligată să o demonteze și să aducă terenul la starea inițială

 

Primarul Ioan Turc, reacție după amenda de 50.000 de lei dată de Garda de Mediu. Ce spune edilul Bistriței

One comment

  1. Să înțelegem că o discuție în birou rezolva problema impactului de mediu a stației de asfalt??? Ori sa înconjurat locația cu un zid invizibil că Să nu mai polueze.Saraci oameni din jurul stației nu au nici un cuvânt de spus??

error: Content is protected !!