Sexy PSD, cu Bogdan Ivan la butoane! Maria Ilieș (25 de ani) a fost angajată la ADI Deșeuri și apoi, transferată la Oficiul pentru Jocuri de Noroc! Scandalul a izbucnit și domnișoara a DEMISIONAT!

Maria Ilieș (25 de ani) e domnișoara din imagine și a fost angajată la ADI Deșeuri. Pozele sunt din campania de la locale 2020, de la vizita lui Vasile Dâncu din curtea muzeului. La acel eveniment, domnișoara se ocupa cu protocolul.

De la ADI Deșeuri, la Primăria Șieuț și-apoi, direct la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc !

De la ADI Deșeuri, Maria Ilieș a fost angajată la Primăria Șieuț (primar Gheorghe Mihai Ivan, PSD). Acolo a muncit o lună și jumătate, în intervalul 4.07-29.08.2022, pe achiziții.

De la 1 noiembrie, domnișoara a fost transferată la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, la Serviciul Teritorial Nord-Vest.

Jurnaliștii de la playresponsabily.ro au scris un articol amplu despre cum Bogdan Ivan ar fi încercat să o propulseze în cadrul instituției.

„Bogdan-Gruia Ivan chiar s-ar fi implicat adânc în numirea Mariei. Parlamentarul a fost surprins de camerele de luat vederi intrând în sediul ONJN din București pe 19 septembrie, la ora 13:30. Adică înainte ca fata să ajungă la ONJN. Și n-a fost singura dată când a dat târcoale instituției.

Cazul Mariei Ilieș (foto), membru în PSD Bistrița, este emblematic. De la 1 noiembrie, tânăra de 25 de ani, cu activitate intensă doar pe TikTok, a fost promovată, prin transfer, de la o primărie din Bistrița, unde a activat doar o lună și jumătate, la Serviciul Teritorial Nord-Vest din cadrul ONJN – instituție din subordinea Guvernului României, fără a avea vreo competență pe zona jocurilor de noroc. CV-ul fetei arată experiență în domeniul deșeurilor.” – după cum se arată în articol.

Ce spune deputatul: „Nu-mi amintesc”

Playresponsibly l-a apelat ieri, telefonic, pe parlamentar, pentru a-l chestiona cu privire la legătura cu colega de partid Maria Ilieș, de care s-ar fi apropiat începând din anul 2016, spun sursele redacției.

Întrebat dacă a intrat în ONJN pe 19 septembrie, Ivan a dat-o cotită: „Nu-mi amintesc”.

Apoi, a detaliat: „Eu am o relație de prietenie cu un domn Pocora (n.r. – șeful ONJN) dintr-o zonă de asociații în care am fost invitat să fac parte. Și am vorbit cu el săpătmâna trecută. Când ați spus că am fost acolo? Pe 19 septembrie? Nu mai știu exact când…”.

Legat de conexiunea cu Maria Ilieș, parlamentarul refuză orice legătură, negând că ar fi ajutat-o în carieră: „Eu nu comentez informațiile astea pe surse și nu mă pricep la detaliile astea. Sunt un om onest. Nu mă ocup eu de așa ceva. Nu știu subiectul”.

Redacția a aflat că parlamentarul cu amnezie n-a fost doar pe 19 septembrie la ONJN, ci și imediat după izbucnirea scandalului, pe 2 noiembrie, adică după ce Maria Ilieș și-a intrat în pâine la Serviciul Teritorial Nord-Vest.”

Maria Ilieș și-a băgat medical, apoi a DEMISIONAT!

Maria Ilieș a fost angajată la ONJN doar câteva zile. După izbucnirea scandalului, domnișoara și-a băgat concediu medical, iar apoi a DEMISIONAT. „Dezvăluirile făcute de Playresponsibly au determinat-o pe Maria să facă un pas în spate. La o săptămână de la angajare, ardeleanca a hotărât să-și depună demisia. Documentul a fost înregistrat ieri, 8 noiembrie, la ora 11.11. ” – conform site-ului playresponsibily.ro.

Rămâne de văzut pe ce funcții-cheie se va întoarce, la una din instituțiile controlate politic de PSD.

Citiți mai multe despre acest subiect:

https://playresponsibly.ro/investigatii/promovare-in-onjn-pe-baza-de-carnet-de-partid-angajarea-mariei-ilies-la-jocuri-de-noroc-facuta-pe-mana-unui-deputat-psd-329

https://playresponsibly.ro/investigatii/maria-ilies-sia-dat-demisia-de-onoare-de-la-onjn-papusarii-mutarii-raman-pe-pozitii-331

4 comments

 1. lasati sa se f…a lumea in liniste sa mai creasca natalitatea.

 2. Ion Aglanetasului

  „la una dintre primăriile din Bistrița”. Câte primării are Bistrița?

 3. Bravo Cosmin Botezat și pentru articolul cu profesorul și mustăciosul.
  Și nici n ai scris multe despre acești indivizi care sunt in spatele mârșăviilor in imobiliare ajutați de doua trompete din primărie.
  Bistrițeni nu sunt prosti și văd și știu destule.
  Pe când o analiză despre marele n. arhitect 🤮a lui MVN?
  Cum însuși se intitula chiar el Arh,n. ( adică nelicențiat)

 4. De ce sa o plateasca acesti cacati din banii lor pe curva de lux?
  Mai bine o platesc din banii poporului roman…

error: Content is protected !!