Sighiartău a venit de la București să-l desființeze pe Turc, cu toate combinațiile sale! Lista FINALĂ de prefect: Diana Morar – Stelian Dolha – George Gaftone. Subprefecți: Eugen Curteanu – Sorin Hangan!

Scandal între PNL-iști din județ, adunați în această seară să dea o listă de prefecți, după ce listele lui Turc au fost respinse (propunerile lui Turc: Doina Sigmirean, Dorina Cicioc, Ovidiu Florean, Terente Ciui)!

La ședința din această seară, primarii au fost consultați și liderii PNL au desemmnat o NOUĂ listă. George Gaftone – Stelian Dolha – Diana Morar sunt cele 3 nume care prind lista FINALĂ și devin favoriți pentru funcția de prefect!

ziar de bistrita stelian dolha

ziar de bistrita diana morar

 

Eugen Curteanu a intrat pe lista scurtă pentru funcția de subprefect!
Sorin Hangan a intrat și el pe lista de subrefect, listă care va fi transmisă la București!

Robert Sighiartău a câștigat bătălia pe prefect! Ioan Turc a fost pus la punct, cu toate combinațiile pe care le-a croșetat de unul singur!

În condițiile date, președintele Ioan Turc pierde teren în fața susținătorilor lui Robert Sighiartău, prin faptul că NU reușește să-și impună oamenii lui pentru prefect-subprefect: Dorina Cicioc, Doina Sigmirean, Terente Ciui, Ovidiu Florean au fost excluși de pe listă și teoretic, au zero șanse să prindă funcția!

ludovic orban ziar de bistrita

Bătălia de-amu-ncepe!

Listele de consilieri județeni și consilieri locali sunt cele care contează în perspectiva alegerilor locale din această vară!

Biroul Politic Județean este forul care contează și conferă control pe partid. La această oră, BPJ-ul este mai degrabă controlat de Ioan Turc, dar momentan, Ioan Turc a fost zdruncinat de intervenția lui Robert Sighiartău. Cel mai probabil săptămâna viitore vom afla numele prefectului și a subprefectului de Bistrița-Năsăud!

5 comments

  1. Da ma Ioane psd, nimeni nu-i ca ei.
    Dar ce ma șochează ce a ajuns acest Sigartau, cu bani faci multe.

  2. Astia ? Vai de capul nostru 🤣🤣🤣

  3. ioane ..da’ ce calibru are radu moldovan?

  4. Eu cred ca totusi Orban ,va alege o varianta care ii ofera o sansa sa castige alegerile locale din iunie 2020.Nici unul dintre cei citati nu sunt de calibrul lui Radu Moldovan si Cristian Nicolae.Trebuie să aibă în vedere că poziția de prefect și cea de subprefect conferă șansa de a fi vizibili,de a lucra in favoarea cetățenilor, de a se face cunoscuți.Este nevoie de ceva mai mult decât APARTENENTA la PNL.

  5. No las ca-i bine ! Toti sunt buni ! Bravo !