Stelian Dolha punctează pe Slătinița, cartierul unde Crețu are interdicție!

Stelian Dolha a vizitat localitatea componentă Slătinița, unde Primăria Bistrița a sistat investițiile. Fără rețele de apă și canalizare și cu drumuri de piatră, Slătinița este revoltată pe actuala administrație. La mitingul de protest din urmă cu 2 luni, locuitorii au venit la sediul Primăriei Bistrița să ceară explicații primarului. Ovidiu Crețu i-a evitat și a ieșit din sediul  primăriei peo ușă laterală, dar a fost ajuns din urmă de mulțimea furioasă și a scăpa la limită de linșaj în plină stradă.

În preajma alegerior, la Slătinița atmosfera este una tensionată.

„Slătinița 2016: acești oameni și-au vândut apartamentul crezând în promisiunile lui Vasile Moldovan că va introduce apă și canalizare la Slătinița și s-au mutat acolo. Au primit de la ambii primari, atât de la Moldovan cât și de la Crețu doar promisiuni. În același timp edilii lor au cheltuit banii din taxe și impozite pe tot felul de bile, struți, arteziene și alte fantezii” a postat Dolha pe pagina sa de facebook.

 

 

Citește și:

 

Fără canalizare, apă și asfalt! Asta înseamnă să fii în Bistrița non-Europeană! Slătinița e cartierul-sat cu care primarul Crețu se face de rușine!

http://www.ziardebistrita.ro/fara-canalizare-apa-si-asfalt-asta-inseamna-sa-fii-in-bistrita-non-europeana-slatinita-e-cartierul-sat-cu-care-primarul-cretu-se-face-de-rusine/

2 comments

  1. POZA ESTE FACUTA LA SARATA CARE NU ARE GAZ SI NICI CANALIZARE …!!!!!!!!!!??????CARTIER EUROPEAN DE SECOL XX1

  2. E un barbat chipes si o sa ia votul mamicilor din oras

error: Content is protected !!