Şoferul autocarului implicat în accidentul de pe DN 1, în stare extrem de gravă

Tânărul de 33 de ani din Bistrița-Năsăud implicat în accidentul rutier produs luni dimineața pe DN1 este în stare extrem de gravă, informează Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Pacientul în vârstă de 33 de ani se află într-o stare generală extrem de gravă. La momentul actual este instabil hemodinamic, intubat oro-traheal, având multiple leziuni complexe la nivel cerebral și la nivelul craniului, contuzii pulmonare și fracturi costale multiple. Medicii depun în continuare toate eforturile pentru a-i salva viața”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Cristina Bălău, potrivit publicației Turnul Sfatului.

Tânărul a fost implicat luni dimineața într-un grav accident rutier produs pe DN 1, în localitatea Porumbacu de Jos din județul Sibiu. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu cu politraumatisme în urma accidentului rutier, în stare comatoasă şi intubat. Pacientul a fost diagnosticat de medicii UPU cu traumatism cranio-facial sever și traumatism toraco-abdominal cu ruptură de splină, pentru care s-a intervenit chirurgical, de urgență.

În accidentul produs în județul Sibiu au fost implicate două autovehiculele, respectiv autocarul condus de tânărul de 33 de ani din județul Bistrița-Năsăud și un autocamion condus de un bărbat de 51 de ani din județul Dolj. În total, 57 de persoane au fost implicate în accident, cei doi șoferi și pasagerii din autocar.

Trei persoane (șoferul autocarului și doi pasageri) au fost transportate la spital în urma accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!