Sorin Hangan trage un semnal de alarmă și spune că Guvernarea PSD ignoră Bistrița! De aceea NU avem: ANL-uri, bazine de înot, baze sportive, rețele de apă-canal: „Niciun proiect serios nu a dezvoltat guvernarea PSD împreună cu Primăria Bistriţa din 2012 încoace!”

Președintele PNL pe municipiu, Sorin Hangan  e nemulțumit că orașul Bistrița NU primește susținere financiară de la Guvern și o serie de investiții sunt ratate de Primărie, în timp ce alte orașe primesc bani pentru bazine de înot, baze sportive, locuințe ANL și alte obiective de interes public. 

„Niciun proiect serios nu a dezvoltat guvernarea PSD împreună cu Primăria Bistriţa din 2012 încoace. În perioada de criză economică, primarul oraşului se plângea că nu e sprijinit de guvern, dar atunci oraşul a primit finanţare europeană pentru pasaje, parc şi pentru modernizarea liceului L. Rebreanu. A fost modernizat drumul spre Sigmir, Budacu de Jos şi a fost construită baza sportivă Sigmir din fonduri de la guvern. Blocurile ANL s-au construit până în 2012 cu prioritate, cartierul de case şi blocuri din Subcetate a fost construit de la zero. În urmă cu 20 de ani, acolo era păşune. Finanţarea Parcului industrial a fost aprobată de asemenea încă din 2010. 7 km din DN 17 s-a modernizat încă din 2007. De 7 ani nu s-a mai întâmplat nimic.

Niciunul din cei 4 prim miniştri ai PSD n-au făcut nimic pentru oraş. N-avem centură ocolitoare, n-avem piaţă modernă, şcolile generală 4, 5, Liceul de Muzică se degradează, iar principalele bulevarde au rămas nemodernizate.

Nici măcar Wonderland n-a primit sprijin de la guvern, fiindcă a fost considerat un proiect care nu e prioritar. Asta pe bună dreptate. Majoritatea municipiilor au bazine de înot construite de guvern, dar primarul a ratat şi această oportunitate. Aşa încheiem şi 2018. Fără prea mult entuziasm, fiindcă Guvernul tocmai a tăiat un miliard de euro de la investiţii. Mai aveţi o vară la dispoziţie domnule primar şi un buget de aprobat. Cel din 2020 o să-l rectificăm după alegerile din iunie fiindcă aşa nu merge treaba.”

Sorin Hangan – consilier local  PNL

One comment

  1. Balan Marius -ecologist PV

    He, he…asa este ! Avem in schimb DRUJBA cu care belim orasul !

error: Content is protected !!