În deschiderea Întâlnirii Tinerilor Ortodocși, PSD-iștii au ținut discursuri inutile de pe scenă cu Mitropolitul!Au cuvântat: Radu Moldovan, Ovidiu Crețu, Ovidiu Frenț și Sandu Pugna! De unul singur, părintele Necula a așteptat o oră în fața Sălii Polivalente și întreg programul s-a DECALAT!

Deschiderea oficială a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși a avut loc pe scena amanajată în fața Protopopiatului de la Coroana. După oficierea Slujbei de Te Deum, părintele Tudor Mudure a dat cuvântul PSD-iștilor care așteptau acest moment și s-au suit pe scenă pentru a se adrsa tinerilor.

 

 

Au cuvântat: președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan care le-a vorbit tinerilor despre tentațiile vieții, despre anturaje nepotrivite și importanța credinței, care pe el personal l-au făcut mai bun (după cum a declarat). Primarul Ovidiu Crețu le-a urat bun venit și a avut și el parte de un mic moment de glorie. Primarul a amintit că la noi în oraș s-a semnat Declarația de a Bistrița ( un act intens-mediatizat,dar fără însemnătate în plan istoric, o declaraţie de colaborare şi conlucrare ecumenică, frăţească semnată de fiecare ierarh al bisericilor istorice din Transilvania: ortodox, catolic, greco-catolic, protestant, reformat și evanghelic.

 

q1

q4

 

 

 

 

 

 

a1

a2

 

 

 

 

 

 

Au urmat prefectul Ovidiu Frenț, care a vorbit despre valorile tradiționale și spirituale ale neamului. Secretarul de Stat, Alexandru Pugna absolvent de Teologie a urcat pe scenă și le-a vorbit tinerilor despre sfinții de pe plaiurile județului: Pahomie de la Gledin și Sfinții Martiri Năsăudeni, dar și despre marile personalități ale culturii, originari din Bistrița-Năsăud.

La final, PSD-iștilor li s-au înmânat plachete simbolice!

 

Constantin Necula, lăsat de unul singur la intrarea de la Polivalentă.  Aproape o oră  stat în așteptarea mulțimii întârziate de speech-urile inutile ale politicienilor!

 

necula1Întregul program s-a decalat cu o oră: discursurile celor prezenți au durat aproximativ 30 de minute, iar  încă 30 de minute a durat mobilizarea mulțimilor și intrarea în Sala Polivalentă a celor 1.000 de oameni. Preotul Constantin Necula, invitat-special al acestui eveniment trebuia să înceapă conferința la ora 13, dar în cele din urmă a început cu o oră mai târziu.

 

 

Părintele Necula așteptat de unul singur sosirea tinerilor, a politicienilor, a soborului de preoți și a însoțitorilor de grupuri. Cât timp a așteptat la intrarea în Polivalentă, preotul Necula a discutat cu câțiva credincioși din Bistrița care l-au abordat pe diverse teme.

 

s3

s2

 

 

 

 

 

 

 

„La fel de punctuali ca nemții…. că acum e ora 13 și la ei!” a glumit Constantin Necula, preotul care a susținut o conferință care a durat 2 ore și la care au participat aproximativ 1.000 de tineri.

One comment

  1. Curvăraia conducerii bisericii care pupă puterea politică pentru bani….la revedere demnitate…

error: Content is protected !!