Stadiul lucrărilor de la Palatul Administrativ, monitorizat de reprezentanți ai MAI

Stadiul lucrărilor de reabilitare a Palatului Administrativ din municipiul Bistrița este monitorizat de reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, potrivit prefectului județului Bistrița-Năsăud, Teofil Cioarbă.

Prefectul Teofil Cioarbă a precizat că directorul general adjunct al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Corneliu Alexandru, a desfășurat o vizită de lucru la Bistrița, cu scopul de a verifica și monitoriza stadiul lucrărilor de la Palatul Administrativ.

”A avut loc o întâlnire de lucru cu echipa de implementare a proiectului de renovare a Palatului Administrativ, reprezentanții firmei constructoare și diriginții de șantier. Tematicile abordate au inclus problemele întâmpinate în procesul de implementare a proiectului și evaluarea stadiului efectiv al lucrărilor”, a explicat prefectul Teofil Cioarbă.

Palatul Administrativ din Piața Petru Rareș se află în plin proces de reabilitare, finanțarea de circa 4,2 milioane de euro pentru această investiție fiind asigurată prin PNRR și din bugetul Ministerului Afacerilor Interne.

La începutul acestei luni, stadiul lucrărilor era de circa 45%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!