Ștefania Stere a fost aleasă președinte PSD pe Bistrița, la Femei! Obiectivul ei: să aducă încă 500 de femei în PSD Bistrița și să DUBLEZE echipa! A candidat de una singură! Vezi cu cine face echipă!

Ștefania Stere este NOUL președinte al Organizației de Femei PSD Bistrița.

La alegerile de la Cinema Dacia au participat 215 delegați cu drept de vot, iar pe scenă au stat Emil Radu Moldovan – președinte PSD Bistrița-Năsăud, Nicolae Moldovan – prim-vicepreședinte PSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan – prim-vicepreședinte PSD Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu – președinte executiv PSD Bistrița, Camelia Tabără – președinte OFSD Bistrița-Năsăud, Romeo Florian – secretar Executiv PSD Bistrița-Năsăud, Monica Săsărman – vicepreședinte PSD Bistrița-Năsăud și Andrei Kozuk – președinte PSD Bistrița.

stefania stere
stefania stere

Ștefania Stere NU a avut contra-candidat și alegerile au avut loc „în bloc”: fără niciun vot împotrivă și fără nicio abținere!

Obiectivul principal al Ștefaniei: să dubleze numărul femeilor cu carnet de membru PSD, pe Bistrița: de la 500 la 1.000!

Organizația PSD Bistrița numără aproximativ 500 de femei. Ștefania Stere a anunțat că până-n alegeri, vrea să DUBLEZE numărul doamnelor cu carnet de membru.

„Sunt avocat, profesez în această meserie de 20 de ani. Fac parte din echipa PSD de 8 luni și aici mă simt ca acasă și mulțumesc pentru asta celor care m-au primit cu brațele deschise – domnului președinte Radu Moldovan, doamnei președinte Camelia Tabără, domnilor deputați Daniel Suciu și Bogdan Ivan, lui Darius, lui Andrei, tuturor celor din PSD. Ne-am întâlnit la toate acțiunile și evenimentele și vă simt aproape. Știu că s-a creat o stare de spirit potrivită, iar acum ne construim povestea noastră. Fiecare dintre voi sunteți speciale, aduceți un mare plus echipei și învăț de la voi în fiecare zi. Aici, în această sală, suntem Bistrița în miniatură: de la infirmiere și asistente la medici, de la bucătărese și menajere la ingineri și profesori, de la avocați la casnice. Asta ne face o echipă puternică. Mi-aș dori pentru noi și pentru toată munca depusă în ultima perioadă ca în conducerea organizației PSD a municipiului Bistrița să avem exact ponderea pe care o merităm, adică să fim aproape jumătate femei în conducerea organizației municipale. Nicio organizație de partid nu a mai făcut asta și acest lucru se datorează domnului deputat Daniel Suciu, care a înțeles cât suntem de importante în cadrul echipei și că doar împreună vom reuși ceea ce ne propunem. (…) Îmi doresc o echipă unită, puternică, performantă, în care fiecare dintre noi să își găsească locul și să se simtă acasă. O asemenea echipă construim azi și ea va face diferența la cele patru rânduri de alegeri din 2024. (…) Societatea noastră se confruntă cu foarte multe vulnerabilități. Vreau ca în perioada următoare să ne direcționăm acțiunile și eforturile către anumite teme. În primul rând vom pune accent pe educație, vom avea în vedere bullying-ul în școli, problema drogurilor în orașul nostru, siguranța în orașul nostru, mai ales în lumina celor întâmplate recent. De asemenea, prezența femeilor în politică este un alt punct din program. Îmi doresc dublarea numărului femeilor din organizația PSD Bistrița până la finalul anului 2023. Acum suntem circa 500, iar în decembrie 2023 îmi doresc să fim 1.000. Ne dorim o colaborare bună cu organizațiile de femei din celelalte localități, cu cea de tineret și cea de pensionari. Îmi doresc ca amprenta echipei să existe asupra fiecăreia dintre noi. Ne dorim creștere personală pentru fiecare dintre voi. Vom organiza foarte multe training-uri și evenimente și îmi doresc să simțiți că aveți ceva de câștigat personal din faptul că vă luați din timpul liber și îl investiți aici. Doresc să vi se întoarcă înapoi tot ceea ce faceți. Vă invit să faceți propuneri pentru acțiuni, pentru evenimente, deoarece doar așa putem oferi diversitate”- a transmis Ștefania Stere, de la microfon.

Augusta Săsărman e prim-vicepreședinte la Femei. Locul 2, după Ștefania Stere!

Organizația de femei PSD Bistrița arată astfel:

Președinte: Ștefania Stere.

• Prim-vicepreședinte: Săsărman Augusta

• Secretar executiv: Mănăstire Carmen

• Vicepreședinți: Pavel Raluca, Țurca Nicoleta-Iulia, Simionescu Simona, Zbîncă Loredana, Baci Alina, Nogy Viorica Carmen și Morariu Andreea

• Membri: Oroian Andreea Lia, Rus Viorelia Ioana, Tarniță Lavinia Andreea, Năsălean Loredana, Măjer Mihaela, Flueraș Cristina Georgia, Moldovan Delia Simona, Fanar-Schatz Maria Diana și Șomfelean Ana Maria Mihaela.

Of psd
Of psd
Of psd

Cu Suciu la butoane, PSD vrea Primăria Bistrița! Încă NU au candidat de primar, dar cică au mai multe variante!

Camelia Tabără a amintit de rezultatele dezastruoase obținute în 2020, când PSD a pierdut Primăria și din 11 consilieri locali a obținut doar 5. Acum, PSD se reorganizează și vrea să re-câștige Primăria Bistrița.

camelia tabara
daniel suciu

Daniel Suciu va candida de unul singur pentru funcția de președinte PSD pe Bistrița și alături de organizațiile de Femei, Pensionari și Tineret speră să facă o figură frumoasă în bătălia cu liberalii lui Ioan Turc.

Alegeri pentru funcția de președinte al Organizației Municipale PSD vor avea loc în 19 mai, iar Suciu este unicul-candidat. De altfel, Daniel Suciu este principalul susținător al Ștefaniei Stere în PSD Bistrița și se pare că cei 2 vor face echipă puternică …

3 comments

  1. Bob!! Nu s-a gasit alta care sa stea capra la sefu,!! Asta e pornita , e divortata, ..poate da din buci ,sa fie sefa la partidut..raducu stie!!!

  2. Dovada ca orice maimuță poate ajunge ,,șefă”, dacă se agață de ,,Ciotu” care trebuie, .

  3. bob constructorul™

    Intotdeauna mi-au „placut” cei care schimba partidul din varii motide iar partidul nou in care in care este primit cu bratele deschise il si face un pic de sef / presdinte pe undeva. Sunt convins ca doar munca mai mult decat „asidua” a fost ce-a care a recomandat-o! Nu s-a gasit in toata organizatia de femei altcineva care sa fie atat de potrivit pentru aceasta functie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *