Strada Tabără se modernizează: asfalt, trotuare, spații verzi, iluminat public! Cost lucrare: 500.000 de euro!

Strada Tabără se modernizează:

Primăria Bistrița reabilitează strada Tabără, stradă situată în intravilanul municipiului. La licitație au participat 2 companii: Transilvania Grand Construct și CML. Contractul a fost atribuit companiei CML, care va reabilita strada Taberei cu 2.41 MILIOANE de lei.

Obiectul achiziţiei : Elaborare documentații tehnico economice (PAC, PT+DE+CS), asistență tehnică pe parcursul executării lucrărilor și execuție la obiectivul de investiţii: «Amenajare străzi în zonele noi de locuințe, municipiul Bistrița, etapa IV» – Strada Tabără.

Stradă care deschide accesul spre o zonă extravilană, de mare potențial!

În ultimii ani, pe Strada Taberei  s-au ridicat mai multe proprietăți și cu siguranță după asfaltarea drumului, prețul terenului va creșe semnificativ.

Drumul este relativ îngust deoarece proprietarii și-au construit case pe vechile legi de urbanism. Strada Taberei face legătura cu o zonă extravilană, de mare potential care în viitorul apropiat va fi integrată în intravilanul municipiului.

În urma reabilitării, strada va fi prevăzută cu asfalt, canalizare pluvială, sistem de iluminat public, trotuare și spații verzi și acces la cele 44 de  proprietăți.

Se va realiza un strat de fundație balast 30 de cm, un strat de 15 piatră spartă, 6 cm strat de uzură 4 cm.

2 benzi de circulație pe distanță de 1 kilometru!

Strada Taberei are o lățime de aproximativ 5 m + trotuare. Se vor realiza două benzi de circulație iar pe  o mică porțiune (125 metri) se va circula pe o singură bandă.

  •  Lungime strada Taberei  – 1025 m
  • suprafață de 3975 m².
  • Valoare lucrări: 2.41 milioane de lei + TVA (aproximativ 500.000 de euro)
  •  Durata contractului : 12 luni!

One comment

  1. Petrutiu Maria Rodica

    Dupa mai bine de 30, ani, a inceput asfaltarea strazii Taberei. Oare cand se va asfalta strada de intrare in Cartirleru RAAL, ,,cara ara mai putint ani de functionare, dar mai mul ti locuitori! Nu vorbim de alei ci de strada principala. Mai interesant e ca utilitatile in cartier au fost realzate pe banii propritarilor dar impozitele sunt platite la nivel inalt!, intravilan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *