Dani Suciu și-a donat Loganul din Parlament! De ce te lauzi Suciu, că doar NU dai de la tine?

Deputatul PSD Daniel Suciu comite o nouă gafă de imagine. Acesta a anunțat pe facebook marea donație a Logan-ului de serviciu către Primăria Negrilești. Gestul său în preajma campaniei electorale poate fi un bumerang. După modificare, Regulamentul de funcționare a Camerei Deputaților INTERZICE aleșilor să dețină mașini de serviciu. Parlamentarii și senatorii au speculat acest aspect și au punctat la imagine prin donații în teritoriu.

 

d5

 

 

 

 

 

 

Suciu-mobil, caravana „din dragoste pentru P.S.D”

 

După ce și-a inaugurat Suciu-mobilul, deputatul de Beclean, fost ziarist încearcă o gestionare pozitivă a imaginii sale. Cabinetul-mobil de acțiune prin teritoriu a fost un alt exercițiu de imagine la care Suciu a punctat în toată presa. Mercedesul Vito a fost umplut de abțibilduri și plasat pe colegiul său, într-o încercare de creștere în popularitate. Campania continuă în care se află deputatul Suciu poate produce efectul invers și aceste gesturi populiste îl pot costa procente importante pe cel desemnat să facă legi, nu donații cu iz electoral.

 

Dani Suciu caută mașini „de donat” către primăriile sărace. El își ia una second-hand!

 

Deputatul de Beclean ține aproape de primăriile nevoiașe și încearcă să facă rost de Loganuri folosite de parlamentari.

“ După modificarea Regulamentului niciun parlamentar NU mai are voie să dețină mașină de serviciu și toate automobilele urmau a fi casate. Loganul pe care îl aveam era în stare bună și am ales să-l donez Primăriei Negrilești… pentru că ei aveau o Dacie Papuc foarte veche și NU puteau cumpăra o altă mașină. Mai sunt primării pe care aș vrea să le ajut cu mașini de Parlament ce vor fi casate… să văd dacă mai pot face rost pentru că majoritatea sunt date” a declarat Daniel Suciu, deputat PSD.

 

 

 

 

Dobra: și-a ținut Merțanul… și-a donat Loganul!

 

 

 

 

 

 

d45

 

 

 

 

 

 

 

În calitate de  secretar al grupului PNL, senatorul Dorin Dobra a făcut 3 donații către județ:  un Logan-ul către Spitalul din Năsăud, unul către Primăria Miceștii de Câmpie și o Nubira către Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Năsăud. Gest lăudabil, dacă NU ar fi vorba de populism și infatuare.

În teritoriu, senatorul s-a plimbat cu Mercedes-ul său de 30.000 de euro, o mașină de LUX achiziționată din Germania încă din primul an de mandat. Pe finalul legislaturii, se zvonește că Dobra și-a vândut bolidul pentru a face rost de bani de campanie.

De remarcat cum Parlamentarii de Bistrița s-au adaptat situației și au reușit să puncteze la capitolul imagine, deși NICIUNA din mașinile donate NU le aparțin ci au fost bunuri achiziționate din bani publici pe care ei NU le mai puteau folosi, după modificarea legii…

 

 

 

 

5 comments

  1. Balan Marius- Ecologist B-ta

    Donez arici, buhe si pisici in teritoriu.

  2. Chiar credeti ca Suciu a contat in politica mare?

  3. Au trecut 4 ani si iarasi vor la ciolan pt ca nu se maii satura

  4. In loc sa spuna ce a facut pt judet dl Suciu se ocupa de campanie. Eu m-am lamurit

  5. oare cine il mai voteaza pe asta?

error: Content is protected !!