Tânăr de 18 ani din Lechința, reținut de polițiști. Ce a făcut

Un tânăr de 18 ani din Lechința a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit că și-ar fi însușit un portofel pe care l-ar fi găsit.

Tânărul în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că, la data de 28 decembrie 2023, un tânăr din Lechința și-ar fi pierdut un portofel în care se aflau documente, bani și un card bancar. Prejudiciul cauzat a fost estimat ca fiind 750 de lei. Ulterior, tânărul de 18 ani le-ar fi găsit și ar fi efectuat 5 tranzacții, diverse plăți la un magazin”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 29 decembrie 2023, în urma cercetărilor și probelor administrate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 18 ani din Lechința.

Ulterior, la data de 30 decembrie 2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile a acestuia.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea cauzei sub toate aspectele.

One comment

  1. Corect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *