Tânăr din Dorolea, cu dosar penal pentru infracțiuni rutiere

Un tânăr din Dorolea, comuna Livezile, s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 18 aprilie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, aflați în serviciul de patrulare, au oprit pentru control un autoturism care circula pe Drumul Județean 172G, prin Livezile. La volan a fost identificat un tânăr de 18 ani din Dorolea, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a constatat că tânărul ar fi luat autoturismul fără știrea părinților, iar numărul de înmatriculare aplicat pe acesta figura ca fiind atribuit altui autoturism”, se arată în buletinul Poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și punere în circulație sau conducere a unui autoturism neînmatriculat.

One comment

  1. Nu circulați fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *