Te doare BILA! Vezi ce dedicații de 8 Martie fac cei mai „străluciți dintre cei buni”. Parcă-s felicitări de clasa a II-a, NU alta!

De 8 Martie, liderii administrațiilor fac dedicații pe posturile de radio, pe TV sau prin presa scrisă. Mesajele patetice sunt copiate de pe net, repetate sau compuse de funcționari din staff-ul „șefului.” Lipsa de imaginație și limbajul de lemn folosit îi discreditează pe cei care își angajează consilieri de imagine care freacă menta și trimit comunicate pe mailuri.

Vedeți mai jos o selecție de mesaje aruncate pe TV, contra-cost. La o analiză pe text, sesizăm cuvintele: primăvara, flori, adiere, rândunele, soare, viață, buchet, aruncate de-a valama în compoziții pompoase, dar goale de sens. Textele sunt gândite să seducă, de cei care de fapt, ar trebui să se ducă să citească o carte, vorba aia, dacă tot se dau specialiști pe comunicare.

 

e11“Voi treziți natura la viață, faceți ca soarele să răsară .. voi chemați rândunelele și le trimiteți în zbor pe cerul albastru, iar florile scot capul curioase să vă vadă… doar primăvara asta naivă crede că are și ea vreo contribuție. La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor din Bistrița-Năsăud!”  – Emil Radu Moldovan – președinte Consiliul Județean

 

 

 

 

e2„Odată cu sosirea primăverii și d-voastră doamnelor îmbobociți. Fie ca într-o zi minunată de 8 Martie să înfloriți, la fel ca gingașele flori. Eu vă asigur că așa va fi! La mulți ani!” deputat PSD Daniel Suciu.

 

 

 

 

 

 

 

c11-4001„Doamnelor și domnișoarelor, acum, mai mult ca și oricând gândurile noastre se îndreaptă către voi… și ne exprimăm cu această ocazie sentimentele de  dragoste, de respect, de apreciere, de recunoștiință pentru ceea ce faceți pentru noi. Vă mulțumim pentru farmecul, poezia și frumusețea cu care ne umpleți viața … vă doresc să aveți o primăvară frumoasă, să aveți parte de clipe fericite. La mulți ani!”Ovidiu Crețu.

 

 

 

 

nicu-moldovan1„1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune . Vă doresc să aveți parte de un 8 Martie special, la fel ca dvs doamnelor și domnișoarelor. La mulți ani!” Nicolae Moldovan, primar Beclean.

 

 

 

 

e554„Pentru că sunteți cele care înseninează chipurile bărbaților deși ei se plâng, dar numai pentru că asta s-a obișnuit, 
… pentru că sunteți cele care numai când zâmbiți către copiii voștri, dați lumii mai multă frumusețe,
… pentru că sunteți cele care găsiți în fiecare zi timp pentru orice problemă a celor dragi,… pentru că deși vă mai plângeți câteodată, o luați de la capăt în fiecare zi, mai puternice și mai hotărâte,
… pentru că sufletul vostru știe ce e iubirea, cum se dăruiește și cum se primește ea,
… și pentru tot ceea ce reprezentați… timpul se oprește puțin în loc la fiecare început de primăvară, să vă aducă un omagiu… La Mulți Ani!”  – Mircea Romocea, primar Năsăud

„O primăvară cât mai frumoasă împliniri și toate ale bucuriei. Florile primăverii să vă aducă doar zâmbete, doamnelor și domnișoarelor din BN” – vicepreședinții CJ: Dorin Popescu și Sandu Pugna.

e55e44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e557

„Primăvara, anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face din ziua aceasta de 8 martie ziua cea mai plină de zâmbete, căldură sufletească și feminitate. La mulți ani!”  Dorel Cosma – manager Centrul Cultural Municipal.

 

 

 

 

 

 

e21„Toate împlinirile, sănătatea și frumusețea zilei de 8 Martie  să vă însoțească pretutindeni, doamnelor și domnișoarelor. Vă doresc ca această zi să fie un prilej de sărbătoare și bucurie… să simțiți mai puțin apăsarea grijilor și să vă umpleți gândurile și sufletul de căldura primăverii”.  Gavril Țărmure, director CJC.

 

 

 

 

 

 

 

e41„Doresc ca primăvara care vine să vă înmiresmeze sufletul cu parfumul primilor ghiocei… primele rândunele să vă readucă zâmbetul și bucuria de a iubi și de a fi iubite. Roua dimineților și adierea vântului să vă reamintească ce mult însemnați în viețile noastre” – senator PNL, Cristian Florian.

 

 

 

 

 

e78„Primăvara atât de îmbietoare, un anotimp închinat iubirii, când natura renaște și odată cu ea renasc și sentimentele noastre bune, care devin mai puternice… să vă umple sufletul de cele mai frumoase gânduri și să vă lumineze chipul cu zâmbetul și mireasma florilor ei. Un sincer la mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor!”Alexandru Gavrilaș, manager Complexul Muzeal.

 

 

 

 

sorin_7„Ambițioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive și eficace, fac intervenția dumneavoastră, doamnelor și domnișoarelor, să fie  mai intuitivă, mai benefică, mai psihologică… Vă doresc o primăvară frumoasă și un 8 Martie deosebit” – Sorin Sfințean, primar Șieu Odorhei.

 

 

 

download„Un buchet de lăcrămioare, un mănunchi de sentimente frumoase și multă fericire. Pentru voi, doamnelor și domnișoarelor. La mulți ani de 8 Martie”. Ioan Cira  – primar Măluț.

 

 

 

onul„Toate florile răsar în prag de primăvară doar pt voi, doamnelor și domnișoarelor. Vă dorec un 8 martie încărcat de bucurii și gânduri luminoase. La Mulți ani!” Gheorghe Onul – primar Salva

 

 

 

 

vlcsnap-2013-04-24-14h40m32s194„O primăvară superbă, un 8 Martie cu multe petale de fericire pt. toate domnele și domnișoarele comunei Sânmihaiu de Câmpie.” Ioan Mate – primar Sânmihaiu de Câmpie.

 

 

 

 

 

 

dsci6222„Ziua de 8 Martie să vă aducă un mărțișor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire și un soare strălucitor asemenea sufletului vostru, doamnelor și domnișoarelor. La mulți ani!” primar Parva, Ioan Strugari.

 

 

 

 

 

e77„Cine poate să reziste sentimentului de bucurie și fericire de care ești animat atunci când participi la renașterea naturii? Primăvara nu ar fi primăvară fără cântecul păsărilor, fără gingășia și parfumul florilor acestui anotimp. Vă doresc tuturor doamnelor și domnișoarelor din Căianu Mic, un 8 mMartie senin.” Paul Știr, primar Căianu Mic.

 

 

 

e221„Tuturor doamnelor și domnișoarelor din Comuna Șanț, un buchet de flori multicolore și pline de viață. Vă urez multă sănătate și cât mai multe zile senine, la fel ca atmosera acestei zile speciale de 8 martie.”Ioan Szabo, primar comuna Șanț.

 

 

 

Cu siguranță, de Paști vor ieși la rampă aceeași comunicatori, folosind cuvintele: Fie ca, miel, lumină, sărbătoare, mai buni, familie, iepuraș, cozonac. E și mai trist când te gândești că aceste mesaje sunt plătite din bani publici pentru a fi publicate sau date la TV și în spatele lor stau oameni care iau salarii pentru prejudiciul de imagine adus…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One comment

  1. Analfabeti

error: Content is protected !!