Toamna se numără… pensionarii! P.S.D-ul trage tare și a făcut al II-lea chef pentru pensionari, la doar câteva zile distanță!

Pensionarii social-democrați au mâncat și au jucat alături de liderii partidului. Cheful a avut loc la Restaurant Giulia II și toate cheltuielile au fost suportate din fondurile partidului. Au fost invitați artiștii Ansamblului Folcloric Balada, care sunt și angajați ai Centrului Județean pentru Cultură, dar și angajați ai Radio Balada – post de radio condus de Nicu Cioancă, directorul adjunct al Centrului Județean pentru Cultură.

pp5

pp4

 

 

 

 

pp6

p445

 

 

 

 

 

 

 

 

„Recunostința pentru aportul de intelepciune pe care-l aduc intr-un partid Seniorii, poate îmbrăca multe forme. Una dintre cele mai frumoase este să-i aduni pe toti la un loc, la Balul inchinat lor!!!” este mesajul transmis de Doina Pană.

Ovidiu Crețu are grijă de pensionari! Acum o săptămână, Primăria Bistrița a premiat cuplurile longevive. Ca-n fiecare an, s-a lăsat cu chef la Restaurant Flamingo!

 

c1-copy

c2-copy

 

 

 

 

 

 

Acum câteva zile, Primăria Bistrița a făcut un chef pentru pensionari și a premiat cele mai longevive cupluri. La festivitate au fost prezenți Ovidiu Crețu, viceprimarul Cristian Niculae, Doina Pană, Gheorghe Sabău și George Avram. În 2015, Crețu și Avram au fost surprinși consumând băuturi alcoolice la același eveniment, organizat la Flamingo.

VIDEO: Au băut coniac de fițe și s-au urcat la volan! DOVADA clară că primarul Crețu și viceprimarul Avram conduc sub influența băuturilor alcoolice! Ar trebui să intervină Poliția Rutieră?

cc4

În fiecare toamnă, PSD-ul organizează chefuri pentru pensionari, iar de-a lungul anilor astfel de evenimente au fost organizate la Restarant Terra, la Restaurant Parc sau Restaurant Giulia.

La nivelul municipiului, PSD deține o puternică organizație de pensionari, condusă de Gheorghe Sabău care este consilier local. Doina Pană conduce Organizația de Femei, iar Bogdan Ivan conduce Organizația de Tineret. În fiecare an, conducerea P.S.D organizează Balul de 8 Martie dedicat femeilor, școli de vară și tabere pentru tineri și baluri pentru pensionari (toamna).

Daniel Suciu și Doina Pană sunt favoriți pentru lista la Camera Deputaților, iar Sandu Pugna ar prinde locul III pe liste. La Senat, Ioan Deneș va intra în capul listei pe locul eligibil. Toți sunt angrenați în pre-campanie și vor fi prezenți la diverse evenimente în perioada următoare.

Citiți și:

p12-800x400VIDEO: La Balul Țiganilor, Crețu și compania P.S.D au mâncat în văzul tuturor! Vezi imagini cu cheful de scandal unde țiganilor NU li s-a servit mâncare, chiar dacă aveau bani la ei!

http://www.ziardebistrita.ro/papa-bun-romales/

2 comments

  1. Sa le fie rusine ca isi bat joc de batrani si in 26 de ani i-au adus la sapa de lemn. Oamenii acestia aveau 40 de ani la Revolutie si au ajuns la pomana unor hoti

  2. E bine că Primăria Bistrița se gândește și la bieții pensionari,dar de fiecare dată sunt tot aceiași ! Mai faceți câte o pomană și pentru alții .Chiar așa ,d-le Crețu !

error: Content is protected !!