TOP-ul firmelor de succes, un chef organizat de ONG-ul condus de Vasile Bar, dar plătit de Dimex și Îndemânarea (care au contracte cu Statul)! PSD-iștii s-au pus bine cu patronii și au dat diplomele… din mâna lor!

TOP- ul firmelor de succes s-a defășurat la Hotel Metropolis unde s-au prezentat principalele companii din județ! De menționat că la acest chef au putut participa decât companiile care plătesc o contribuție anuală și sunt membre ale Camerei de Comerț și Industrie BN, un ONG condus de Vasile Bar.

Așa se face că pentru anumite categorii a participat o singură firmă care automat a primit diplomă. A fost ciudat cum o firmă cum este LDP Security (unde Consiliul Județean este acționar majoritar) a fost luată în considerare în cadrul acestui clasament al firmelor cu capital privat.

Dincolo de criteriile de premiere, invitații au avut parte de o petrecere restrânsă în care s-au chefuit și au ascultat muzică live iar absolut toate companiile au primit diplome.

Liderii PSD și-au făcut valul: ONG-ul condus de Vasile Bar le-a făcut această îndemână: de a acorda premii!

Ca la fiecare ediție, TOP-ul firmelor a fost un eveniment la care politicienii au ieșit la rampă și au acordat premii. Au fost prezenți: Radu Moldovan, Nicolae Moldovan, Danel Suciu, Doina Pană, Cristi Parasca șeful de la Finanțe. Principalii manageri NU au ajuns la eveniment ș au preferat să-și desemneze reprezentanți.

Politicienii opoziției NU au fost prezenți la acest TOP la care PSD-iști au fost vioara întâi. Ecepție a făcut  președintele PNL, Ioan Turc, care a venit pe final și s-a pus la masă cu șeful de la Finanțe.

Cam slăbuț, anul acesta!

ONG-ul condus de Vasile Bar activează pe aceeași rețetă și treptat, acest TOP își pierde din credibilitate. Momentan, petrecerea de final de an este sponsorizată de firmele care au contracte cu Statul: Îndemânarea și Dimex, companii care au achitat notele de plată la cheful de la Metropolis.

Seara s-a terminat cu un recital al formației Krypton! Ediția din acest an NU s-a bucurat de același succes ca-n anii trecuți și cheful s-a terminat în jurul orelor 23.

2 comments

  1. politruci si politruce rosii. mai lipsea si andrecutii. mereti in doba.

  2. Un eveniment trist de inspiratie ceausista! O firma serioasa nu ar trebui sa isi trimita reprezentantii la mascarada asta.

error: Content is protected !!