Tovărășie pe bani publici: Crețu îi cumpără un DUSTER de serviciu lui Avram, managerul Bistriței rămas „pe jos”! 30.000 de lei alocați pentru fotolii de piele în sala de consiliu!

La rectificarea bugetară primarul Bistriței a făcut câteva jonglerii și a mutat banii de la Dezvoltare pentru achiziția unui autoturism pentru fostul viceprimar care acum este administrator public.

83.000 de lei au fost puși deoparte pentru viitoarea mașină de serviciu a lui George Avram (prețul unui Duster) – citymanagerul Bistriței care a ocupat acest post prin concurs susținut de unul singur. Cât timp a fost viceprimar, George Avram a condus o Nubira și o Dacia Logan cu număr de înmatriculare BN 05 BIS.

cc3

 

 

 

 

 

 

 

 

Confortul la mare preț: 30.000 de lei pentru fotolii de piele ale aleșilor!

La ședința ordinară, consilierii locali au aprobat un alt transfer-cheie pentru înlocuirea fotoliilor de piele pe care stau consilierii locali. Cea mai mare investiție în dotări o reprezintă sistemul de sonorizare din sala de consiliu, care NU funcționează la parametrii optimi și care a costat 630.000 de lei!

xx1

a11

 

 

 

 

 

 

PSD-ul controlează Consiliul Local și au najoritate cu cei 11 aleși, iar fără pârgii de control ale opoziției, ABSOLUT toate proiectele inițate de primar trec lejer!

Citiți și: 

c22-800x400Vezi C. V-ul lui George Avram! Condițiile de city-manager îi vin ca o mănușă celui care la 43 de ani a terminat o facultate particulară desființată, are master “la Goldiș” și 10 ani a lucrat în salubrizare, la “Codrișor” și URBANA!

http://www.ziardebistrita.ro/cv-ul-lui-avram/

 

 

 

One comment

  1. De 8 ani de zile suporta aceleasi practici comuniste din partea acestor domni care fac sa fie bine doar pentru ei

error: Content is protected !!