„Dezastru! Așa arată după două zile. Sunteți jalnici!” Cum arată trecerea de cale ferată modernizată cu 90.000 de euro!

„De câteva zile se laudă unii din PSD că au găsit soluții miraculoase la problemele pe care alții din aceeași echipă nu le-au rezolvat în nouă ani. Nu că nu ar fi putut ci doar pentru că nu i-a interesat. Ei nu circulă prin zonă.

 

 

După ce proiectul de hotărâre inițiat de consilierii PNL privindluarea de măsuri urgente pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferata din tot Municipiul a fost ținut o lună de zile în sertar de Crețu și pe urmă respins de majoritatea PSD-ALDE-UDMR în ședința de Consiliu Local din iulie, s-au gândit totuși că ideea trebuie exploatată și au trâmbițat că vor face și vor drege multe și mărunte.

 

DSC_0036

DSC_0045

 

 

 

 

 

DSC_0033

DSC_0037

 

 

 

 

 

p11

p18

 

 

 

 

 

 

Iată însă ce a ieșit. Priviți și vă minunați! Așa au reușit să rezolve problema. Au transformat niște gropi în dale mișcătoare în care,doar după două zile, poți să-ți tai cu ușurință cauciucurile. Nu mai vorbim de cum arată drumul în apropiere. Dacă numai atâta puteți, plecați toți acasă. După nouă ani de administrație Crețu-PSD, ați întors orașul ăsta în evul mediu. Degeaba vă lăudați cu mărețe realizări. Toate sunt ca cea din imagine. Sunteți jalnici!”

Ioan Peteleu – consilier local P.N.L

 

 

Citiți și:

falez0-840x400

Consilierul local Ioan Peteleu e ironic la adresa lui Crețu, după ce oamenii primăriei au făcut o gafă de proporții: “bistrițenii se vor putea plimba în liniște pe faleza de doar 80 de centimetri, în șir indian sau “în dungă” și fără biciclete sau cărucioare!”

2 comments

  1. Asa le arata toate proiectele facute in ultimii ani!

  2. meseriasul ….” – meserie te halesc …! ”
    meseria ….” – p….. ma halesti , ca nu ma cunosti ! „

error: Content is protected !!