Trei elevi de 10 pe linie, șefi de promoție la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”

Trei elevi de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița au reușit să finalizeze studiile liceale cu media 10, ei fiind și șefi de promoție ai generației 2000 – 2024.

”Au experimentat mai multe decât alte promoții: pandemia, școala online, școala în format hibrid, programul în două schimburi, orele diminuate, pauzele extrem de scurte, o grevă a profesorilor, cum e să fii elev la „Liviu” fără să intri în „Liviu” (a se citi în CASTEL), cum e să fii mai întâi privire și abia apoi chip. Unii ar putea spune că în aceste condiții este greu să ajungi cu bine la final. Și totuși…

Promoția 2024 a ajuns cu bine la punctul de final. Cu rezultate foarte bune, cu media generală a fiecărei clase peste 9, cu 10 medii de 10 în clasa a XII-a, cu media generală a promoției 9,36. Și cu trei șefi de promoție. Și nu orice șefi de promoție: fiecare cu media de promovare a claselor V-XII 10 (zece). Ei sunt, în ordine alfabetică:

𝐆𝐀𝐁𝐑𝐈𝐄𝐋 𝐀𝐋𝐈𝐍 𝐎𝐔𝐋, clasa a XII-a B, specializarea matematică-informatică, intensiv informatică

𝐃𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐓𝐈𝐌𝐈𝐒̦, clasa a XII-a A, specializarea matematică-informatică, intensiv informatică

𝐈𝐑𝐈𝐒 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐀 𝐙𝐒𝐈𝐆𝐌𝐎𝐍𝐃, clasa a XII-a G, specializarea științele naturii, clasa cu predare în limba minorității germane

Felicitări, dragii noștri! Și mulțumiri tuturor celor care au fost alături de voi în toți acești ani: părinți, profesori, colegi!”, a transmis Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”.

One comment

  1. Cam puțini……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!