Udrea “de Livezile!” Carmen Haruță se vede primăriță și vrea să-l dejoace pe dansatorul Traian Simionca!

Carmen Haruță a activat în presa locală, după care a fost funcționar public la Consiliul Județean și a ajuns șefă de Cancelarie în mandatul lui Liviu Rusu.

 

 

 

 

 

Când Radu Moldovan a devenit președinte al CJ,  Haruță s-a transferat urgent la Finanțe, după care s-a transferat mai departe, la Fiscul din București. În paralel, Haruță a urmat cursuri de stewardesă și a vrut să activeze-n domeniu, dar se pare că a renunțat la visul său pentru a activa în politică.

Într-un final, Carmen Haruță a aterizat cu picioarele pe pământ și la lansarea candidaților U.N.P.R, domnișoara și-a anunțat candidatura pentru Primăria Livezile. Lansarea candidaților U.N.P.R a avut loc la Hotel Codrișor, iar apariția lui Haruță ș intrarea sa în politică a provocat rumoare în rândul foștilor săi colegi din presă.

 

 

 

 

 

 

Din tagma ziariștilor, un traseu oarecum similar a avut Daniel Suciu, care din jurnalist, a fost promovat de  P.S.D și a ajuns pe rând: funcționar la Prefectură, consilier județean, deputat de Beclean, iar acum candidează pentru Primăria Sângeorz-Băi.

 

 

 

În alegerile locale, Carmen Haruță va lupta cu Traian Simionca, primarul-dansator care a câștigat alegerile din Livezile (2012) împotriva lui Olimpiu Neamț.

 

 

 

 

3 comments

  1. constatare trista

    Cu ce e mai prejos ca si Doris Moldovan, Alina Hetrea sau altele despre care ati scris si sunt prin politica? Toate sunt la fel cu mici diferente

  2. Nu fiti rautaciosi cu domnisoara are potential in mai multe domenii

  3. Noroc ca are cursul de stewardesa.
    Asa are ocazia sa zboare si pe sol.😂

error: Content is protected !!