Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024

Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024, a anunțat, joi, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

O veste bună pentru cei aproximativ 2 milioane de beneficiari ai voucherelor pentru energie: Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024 astfel încât gospodăriile vulnerabile să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe. În urma discuțiilor cu reprezentanții Comisiei Europene am obtinut acordul prelungirii valabilității cardurilor de energie de la 31 decembrie 2023 la 31 martie 2024”, a precizat ministrul Adrian Câciu.

În acest sens, în aceste zile, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene inițiază demersurile de modificare a legislației naționale pentru ca acest acord să fie rapid implementat.

”Compensarea prețurilor la energie este o măsură importantă prin care asigurăm sprijin familiilor vulnerabile și ne menținem angajamentele luate, așa cum e normal“, a adăugat Câciu.

One comment

  1. Unde se depune dosarul pentru cardul de energie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!