VIDEO: Te bagă-n „sperieți!” 2 consumatori de droguri, filmați în timp ce se nasoleau, în Bistrița! Jandarmii i-au turnat în flagrant!

Dosar penal pentru deţinerea de droguri de risc

Un bărbat de 30 de ani şi un tânăr de 19 ani s-au ales cu dosar penal deoarece deţineau asupra lor droguri de risc, pe care le-au consumat prin fumare.

 

Se nasoleau în Subcetate!

O patrulă de Jandarmerie aflată miercuri, 16 mai a.c., într-o acţiune în zona Subcetate, i-a depistat pe cei doi deoarece aveau un comportament ciudat. Imediat jandarmii s-au apropiat de aceştia şi au observat că aveau asupra lor un plic transparent din plastic, cu dimensiunea de 3-4 cm, care conţinea o substanţă de culoare maronie.

Fiind întrebaţi de unde au acest plic, cei doi au afirmat că l-au cumpărat de la o persoană necunoscută şi au recunoscut că au consumat prin fumare această substanţă.

Pe numele celor doi au fost întocmite actele de sesizare, pentru infracţiunea de “deţinere de droguri de risc”, conform legii nr. 143 din 2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului illicit de droguri, republicată, art. 4, alin. 1. Ulterior, persoanele au fost predate către I.P.J. B.-N. în vederea continuării cercetărilor.

Riscă pușcărie de la 3 luni la 2 ani!

Jandarmii avertizează că în conformitate cu prevederile legale în vigoare: “cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani, sau cu amendă”.

Totodată, pentru drogurile de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

One comment

  1. ala so pierdut plicu :)))) da o avut si ei un pic de chil si fac puscarie (penibil), doar primaru o dat drumu si o invatat copii si baeti cu etnobotanice normal ca amu cauta la unu altu

error: Content is protected !!