VIDEO: Actorul Florin Călinescu a venit la Bistrița să-l susțină pe Ciobănică de primar! Are nevoie de 1.500 de voturi ca să treacă pragul electoral și să intre-n Consiliul Local!

florin calinescu bistrita

Actorul Florin Călinescu a venit la Bistrița, la susținerea lui Dan Ciobănică pentru funcția de primar. Echipa Verzilor s-a plimbat prin Parcul Municipal, iar Florin Călinescu s-a pozat cu simpatizanții și membrii de partid, după care a susținut o conferință de presă.

Florin Călinescu e președintele Verzilor la nivel național și la Bistrița a avut un discurs împotriva clasei politice care conduce România de 30 de ani.

Florin Călinescu a vorbit aproximativ 20 de minute și a făcut o analiză a situație post-Revoluționare. A amintit de chestiunile generale care provoacă indignare cetățenilor de rând: îmbogățirea liderilor de partid, situația din învățământul românesc, jaful din banul public și a vorbit despre principalul său proiect: modificarea Codului Penal și cumularea pedepselor, încât un condamnat să poată ajunge la 200 de ani de închisoare, situație care se întâlnește în SUA.

„Mă gândescu cu calm și cu liniște să-i chemăm cu fluturașii de salariu din 1990 încoace să vedem dacă viața lor corespunde cu salariile. Încasate! ” – a spus Călinescu, referindu-se la îmbogățirea clasei politice.

Florin Călinescu a amintit de prietenia dintre PSD și PNL, dar a trimis săgeți către USR-PLUS, „copilul” născut din dragostrea dintre PSD și PNL, după cum declara actorul.

De ce a ales Partidul Verde!

Florin Călinescu a declarat că a avut oferte din partea mai multor partide și într-un final a ales proiectul Partidului Verde, pentru că reprezintă un partid de viitor. Călinescu a amintit de Germania și Austria țări cu tradiție, unde verzii au 30-40% în Parlament și a amintit de Green Deal – set de inițiative politice pentru o economie durabilă.

Dan Ciobănică și-a prezentat succint programul său de candidat și principalele sale proiecte, axate pe sport și mediu!

Marius Bălan a mulțumit tuturor celor prezenți și a anunțat că Partidul Verde va avea candidați la Primăria Bistrița, Consiliul Local și Consiliul Județean!

Marius Bălan a preluat Partidul Verde în anul 2016 și în discursul său a amintit despre arborii seculari pe care i-a salvat la modernizarea Parcului Municipal.

Florin Călinescu a vizitat Piațeta din zona Bisericii Evanghelice, care urma să fie modernizată de Primăria Bistrița, prin tăierea mai multor arbori. Momentan, inițiativa este sistată după acțiuni de protest ale verzilor și societății civile.

Dan Ciobănică are nevoie de 1.500 de voturi ca să intre-n Consiliul Local!

La alegerile locale din 2016, Partidul Verde a luat 605 de voturi (sub 3%) și NU a reușit să treacă pragul electoral pe municipiu!

Pentru a trece pragul electoral și a intra în Consiliul Local, Dan Ciobănică are nevoie de 1.500 de voturi.

3 comments

  1. Călin…….file din poveste, ce a fost și nu mai este ! Florine, fă mișcare, să mai pierzi niște zeci de KILE de GRĂSIME !

  2. Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Calinescuuuu !!!!!!!! ar face baremul dar Cioby nu cred……!!!!!

  3. Ciobanica face jocurile psd si asta se vede cu ochiul liber.

error: Content is protected !!