VIDEO: Papa bun și muzică faină! Cam așa e la primul eveniment de street-food din Bistrița! Prețurile sunt rezonabile la toate specialitățile: 15 – 40 de lei (cel mai scump produs!) Aseară a fost „sold-out”!

StreetFood Spotival e primul eveniment de street-food din Bistrița, organizat de Vasile Nicolae Lupșa, alături de câțiva tineri entuziaști. Gașca lor a reușit să aducă la Bistrița câțiva DJ care au mixat la festivaluri de amploare din țară: Neversea și UNTOLD și împreună au conceput un eveniment pentru comunitate.

 

StreetFood Spotival se desfășoară în perioada 27 – 29 august, pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

NU vă speriați: sunt prețuri rezonabile: 15- 40 de lei (maxim)!

Camioanele oferă o serie de specialități din bucătăriile italiene, turcești, spaniole și ungurești. Organizatorii au pus la dispoziție un bar de cocktail. Clienții pot cumpăra produse calitative: l

Quesadilla –  15 lei – este un fel de mâncare mexicană și un tip de taco, constând dintr-o tortilla care este umplută în primul rând cu brânză și, uneori, carne, fasole, legume și mirodenii, și apoi fierte pe grătar.

A fost show pe Pietonal: papa bun și muzică faină!

Sute de tineri au fost prezenți aseară la StreetFoodSpotival și au petrecut pe muzică bună! Camioanele de street-food au fost sold-out pe la ora 22, lucru care demonstrează că Bistrița este o piață cu potențial pe această zonă!

Bistrițenii care vor să se delecteze cu mâncăruri speciale, sunt așteptați azi și mâine, după ora 18, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, la primul eveniment de street-food din Bistrița.

One comment

  1. Istetule in ce limba e „PAPA BUN”?