VIDEO: Dănuț Pop preia discursul PSD-ului. Șeful mare de la PER susține că Iohannis e de vină pentru contractul cu Schweighofer!

Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop a făcut câteva declarații la conferința de presă pe care a susținut-o la Bistrița, declarații total nepotrivite unui lider de formațiune așa-zis de centru-dreapta. Liderul Partidului Ecologist (partid care la alegerile parlamentare a luat 1%) a afirmat că:

– președintele Iohannis e de vină pentru contractul cu austriecii de la Schweighofer
– susține legea prostituției
–  USR e partid al serviciilor, în care au intrat câțiva bețivi NU u putut fi controlați
– că Parlamentul e controlat de serviciile secrete.

Per ansamblu, Dănuț Pop și Ovidiu Zară a avut un discurs împotriva DNA-ului. Întrebat despre modul în care președintele Iohnnis s-ar face vinovat de contractul cu Schweighofer, Dănuț Pop și Ovidiu Zară au avut răspunsuri halucinante, legate de un sistem controlat de servicii… servicii care inclusiv Parlamentul îl controlează… iar în vârful ierarhiei ar fi Iohannis, cae de fapt e controlat la rândul lui.

Președintele PER consideră că Parlamentul ar trebui să aibă control asupra „serviciilor”, nicidecum președintele țării.

Dănuț Pop și Ovidiu Zară au fost portavocea PSD-ului… cu discursuri gen Antena 3 și România TV!

Dănuț Pop a ezitat să se pronunțe referitor la PSD, partid care deține majoritate parlamentară și a avut 2 miniștri ai Apelor și Pădurilor în Guvernul PSD (Doina Pană, care a demisionat și Ioan Deneș, cel care a înlocuit-o). Au spus că toți au participat la jaful naționa în utlimii ani… dar într-un final, vinovat se face președintele Iohannis, care ține în mână „serviciile.”

Ovidiu Zară a vorbit despre modul în care a picat propunerea legislativă prin care se interzicea exportul de buștean… aspect de care s-ar face vinovat Iohannis, pentru că NU a cerut re-examinarea în Parlament (nicidecum n-ar fi vinovați parlamentarii care au votat împotrivă).

Discursul celor doi pare mai degrabă axat spre electoratul Antena 3 și România TV… televiziuni care duc o campanie puternică pentru denigrarea DNA-ului. În schimb, liderii PER consideră că au un partid de centru-dreapta.

La conferința de la Bistrița NU au adus critici concrete împotriva Guvernelor PSD: Dăncilă, Tudose, Grindeanu și NU au pronunțat numele lui Dragnea. Au contestat Codul Silvic, asumat de Doina Pană în plan local… și au asociat firma Schweighofer cu numele lui Iohannis.

 

Întrebat despre Puterea Legislativă, Dănuț Pop a scăldat-o și a vorbit despre un sistem în care toți sunt o apă și-un pământ! Sistem din care principalul vinovat ar fi președintele țării și „serviciile!”

Dănuț Pop și compania Nu au atins subiecte care privesc județul și NU au făcut referire la politicile pe deșeuri, pe protecția mediului. Au vorbit de legea prostituției și de legea amnistiei. S-au comportat mai degrabă ca niște portavoci ale PSD-ului și au lovit în electoratul PER, care teoretic e mai degrabă interesat de politicile de mediu.

Reporter: – Puteți fi mai explicit referitor la contractul cu Schweighofer și amestecul președintelui Iohannis…

Dănuț Pop: – Nu spun numai eu… știe toată lumea acest lucru … se știe de prietenia lor!

Reporter: – Este un contract pe care totuși l-a semnat Guvernul Năstase, de-a lungul timpului!

Ovidiu Zară: – Dar legea privind interzicerea exportului de bușteni?… președintele Iohannis în calitate de garant al constituției și Contituția are foarte multe paragrafe în ceea ce privește…

Reporter: – La ora actuală… Parlamentul e condus de PSD. Au avut ministru în Guvern chiar de la noi din județ. În condițiile astea, NU am înțeles foarte-exact de ce președintele Iohannis ar fi vinovat de contractul cu Schweighofer.

Dănuț Pop: – Simplu! Este foarte simplu. Cine controlelază „serviciile” și toate structurile din România… procuratură, „servicii” și-absolut tot : Parlamentul sau președintele?

Reporter: – Eu vă întreb din punct de vedere legislativ!

Dănuț Pop: – Legislativ NU poți să scoți astăzi afară… legislativ durează să faci proiectul, să încerci să-l transpui… proiectul pe care-l avem ultimul proiect NU e cu interzicerea bușteanului de export, e cu interzicerea tăierilor. Ei, jumate din Parlamentul ăla… de fapt pot să spun 80%, e subordonat cuiva …

Reporter: – … PSD-ului !

Dănuț Pop: – NU există numai PSD!

Reporter: – La ora actuală, mă refer!

Dănuț Pop: – PSD, PNL și PDL în cei 28 de ani au fost colegi la toate nelegiuirile care s-au făcut în țara asta. A u furat împreună, au dat legi împreună…

Reporter: – Nu am înțeles de ce e de vină Iohannis!

Dănuț Pop: – Serviciile ce fac? Se duc și șantajează! Se duce procurorul și-i spune lu ăla: dacă votezi, te ia dracu, ți-am scos dosarul din sertar, că fiecare are scheleți în dulap. Despre asta e vorba. Asta vă spuneam: despre șantajul care se duce!

Ovidiu Zară: – Haideți să vă spun concret, că ați întrebat de președintele Iohannis și grupul Schweighofer.

Reporter: – Strict legislativ, de etapele legislative!

Ovidiu Zară: – Vă rog să vă uitați pe Codul Silvic și găsiți pe Camera Deputaților tot ce s-a întâmplat pe Codul Silvic. Atunci când a fost trimis spre reexaminare de către președintele Iohannis, Parlamentului. Și o să vedeți că tot ce susținea grupul Schweighofer se regăsesc în argumentele pe care președintele le-a inclus în cererea de examinare a acestei legi. Mai mult decât atât, NU uitați un lucru: finul domnului președinte, care este consulul onorific al Austriei în România a făcuta făcut numeroase acțiuni de lobby, să NU spun de trafic de influență în favoarea acestei companii… Dacă d-voastră vi se par toate acestea întâmplări, iar când vorbim de apărarea intereselor naționale, gândiți-vă că președintele NU a avut nici măcar un cuvânt, o critică la adresa clasei politice în momentul în care această lege privind exportul de buștean a fost picată în Parlament. Putea să vină să spună: măi oameni buni, ar trebui să vă mai gândiți un pic. Ia mai modificați ceva și mai puneți odată în discuție …. Ați auzit să spună așa ceva președintele? Vă rog să vă uitați la Codul Silvic și vedeți traseul acestei legi…

Reporter: – Puterea legislativă e una…

Dănuț Pop: – Nu știu unde trăiți, pe cuvântul meu! NU vedeți că sunt mână în mână? De-a lungul timpului toți sunt părtași!

Reporter: – E adevărat, dar e de vină Iohannis?

Ovidiu Zară: – Da!

Dănuț Pop: – Inclusiv și el am spus!

Ovidiu Zară: – Dar de afacerea cu Forumul Democrat al Germanilor din România,cu grupul etnic german?

Reporter: – Aia e separat!

Dănuț Pop: – El e cel mai vinovat, că are serviciile. NU se putea fura nimic în țara asta fără justiție și fără servicii. Dacă își făceau datoria NU puteau să fure atâta timp. Primul milion când îl făceau, îi băga în pușcărie… I-a lăsat să fure 10 – 20 de ani și vin să-i iau acuma? Președintele asta face…el are „serviciile” și Parchetele în mână. NU le ar Parlamentul, din păcate! Trebuia să fie sub control parlamentar, că așa este normal într-o democrație !

Reporter: – Eu vorbeam de puterea legislativă. Legi face Parlamentul.Nu poate fi de vină președintele că NU avem Cod Silvic.

Ovidu Zară: – Președintele poate trimite spre re-examinare!

Dănuț Pop: – Eu v-am spus ce se întâmplă: îi cheamă… USR-ul tot este al SRI-ului, în Parlament. Tot, fără nicio excepție…. Au mai intrat câțiva bețivi din greșeală, pe care NU i-au putut controla! Ei sunt controlați. PNL-ul e la fel, controlat 100% … PSD-ul este controlat din vreo 3 tabere: la fel, 2 tabere ale „serviciilor”… alea-alea. NU există în Parlament cineva să gândească….. sunt foarte puțini cei care gândesc că trebuie să facă un proiect serios pentru țară. Ei fac proiecte ce li se dictează! Fiecăruia la rândul lui i se dictează ce să facă acolo. Nu ați văzut că e o turmă care ridică mâna… Le spune liderul de grup: da sau NU! Și-așa se votează! Nu știți că au fost legi când au ridicat din greșeală mâna și au votat invers! Și au trebuit să reia legea?

Reporter: – Deci avem un Stat condus de „servicii”, din câte ziceți d-voastră?

Ovidiu Zară: – Dar Nu simțiți pe pielea dvs?

Reporter: – Asta pare a fi concluzia!

Dănuț Pop: – Da 100% este condus de către servicii… inclusiv de-afară… nu din România… ăștia ai noștri sunt prea lași, nu-și iubesc țara, ca să țină cu țara, ăsta este necazul la noi!

Președintele Partidului Ecologist a mai spus că partidul va avea candidat la europarlamentare și la prezidențiale! În alegerile din 2016, PER a luat 1% din voturi, la nivel național și NU a reușit să treacă de pragul electoral!

2 comments

  1. Daca mai continua estia sa se afiseze cu asemenea sefi, o sa cada ca per-seidele.

  2. Hopa… estia is anti Iohannisti. o aparut o formatiune noua perpesede.

error: Content is protected !!