VIDEO: Ei sunt susținătorii AUR, pe Județ! Vor reuși să bată sistemul PSD – PNL?

Organizația Județeană AUR s-a întâlnit la Hotel Metropolis, la o seară caritabilă. La evenimentul organizat de Dragoș Hârjoabă au participat peste 200 de persoane din întreg județul.

Maria Georgiana Teodorescu e candidat de europarlamentar și unul din oamenii-cheie pentru Dragos Hârjoabă!

Seara a fost deschisă de Georgiana Teodorescu, avocat în București, care e candidat AUR la europarlamentare.

De la tribună a mai vorbit senatorul Ovidiu Florean care a acuzat mafia PSD – PNL de jaful din sistemul sanitar.

George Dumitrescu e candidat de primar, la Bistrița!

Dentistul George Dumitrescu a amintit că a luat parte la Caravana Medicală AUR și promite că-n 2024 vor fi schimbări mari în plan politic. Momentan, Dumitrescu își face echipă pe municipiu și cel mai probabil va candida pentru funcția de primar din partea AUR.

Licitație caritabilă! S-au adunat 3.000 de euro, bani care vor fi donați Caravanei Medicale! Au existat 2 donații: una de 3.000 de lei și de una 10.000 de lei!

În cadrul acestui eveniment s-a organizat o licitație, la care au putut participa toți invitații. S-a licitat o cască militară, o icoană, o mască africană și mai multe vinuri, cu peste 15 ani vechime.

Prețurile au variat între 500 și 3.000 de lei. În total, s-au adunat 15.000 de lei, bani care vor fi donați pentru Caravana Medicală AUR! La această sumă se adaugă 2 donații: una de 3.000 de lei și una de 10.000 de lei!

George Simion NU a mai ajuns la Bistrița!

Președintele AUR nu a mai ajuns la Bistrița, deși a fost așteptat cu sufletul la gură de oamenii aduși din toate comunele județului.

În sală au fost prezente mai multe personaje, printre care: Liviu Rusu (în calitate de invitat), foști membri PP-DD, printre care Nelu Șomodean (care a cumpărat casca militară cu 2.600 de lei), Mircea Archiudean (dost membru P.E.R, care a cumpărat un ursuleț cu 3.000 de lei), Nicu Predescu, fost membru P.M.P, Tiberiu Harpa – fostul “șef de la mascați”, dar și oameni care nu au nicio treabă cu politica plus infiltrați de la alte partide.

Jos Mafia, Sus AUR!

În principal, reprezentanții AUR doresc schimbarea primarilor din județ, dar posibilii-candidați AUR nu au garanții că vor prinde lista. Asta deoarece toate filialele AUR sunt conduse de președinți interimari și sunt la discreția lui George Simion, care periodic activează diverse personaje și menține o stare conflictuală în majoritatea zonelor…

Filiala AUR este finanțată exclusiv de Dragoș Hârjoabă!

În primii doi ani de la intrarea în Parlament, AUR a primit 38.268.951 de lei subvenție de la bugetul de stat, dar nu a cheltuit decât 139 de lei.

În perioada ianuarie-iunie 2023, AUR raportează primele cheltuieli serioase din subvenția de la bugetul de stat. Este vorba de 12.833.943 de lei. (2.5 MILIOANE de euro).

În plan județean, președintele interimar Dragoș Hârjoabă deține mai multe magazine alimentare și este principalul finanțator al partidului AUR. Urmează 4 campanii electorale în care AUR va trebui să găsească resurse financiare și umane pt lupta cu PSD și PNL.

Dragoș Hârjoabă e nr. 1 în AUR!  Există o singură dilemă: va face el listele la locale sau vor fi impuse de la centru?

Dragoș Hârjoabă a mulțumit celor prezenți pentru implicare și promite că anul 2024 va fi anul schimbării, prin care AUR va ajunge la Guvernare.  

În plan județean, Dragoș Hârjoabă trebuie să identifice candidații potriviți pt funcția de primar și să facă listele de consilieri locali și județeni. Va fi un an de foc pentru AUR, un partid contestat, care crește în sondaje, dar care are o mare problemă: lipsa de resurse umane pentru funcții-cheie…

2 comments

  1. Actualu cordonator Aur Bistrita Dragos Harjoaba nu este Bistritean cine ar putea vota un fugar din iasi in plus este mason si sclav la PSD , deci dragi sustinatori AUR bistrita cereti esplicati nu va lasati prostiti, cereri un om din jutetu Bistrita , sigur Bistrita are destui oameni integri care pot conduce Un pardit asa frumos ca si AUR, , Sa speram ca anu 2024 se va face lumini si in AUR bistrita care este de moment un partit luat pe persoana fizica ,

  2. Dar in Bistrita Nasaud nu se gasete nici un om sa poate fi cordonator la partidu lui aur, doar un om al Masoneriei care este din Iasi, sper ca george simion sa deschida ochi bine daca vrea cat de cat sa fie votat in bistrita AUR, Romani din Bistrita nu va lasati prostiti de conducerea aur de azi ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *