VIDEO INCENDIAR: Crețu a fugit de furia mulțimii, gata-gata să-l linșeze! L-a salvat o P.S.D-istă care l-a băgat în mașină și a demarat în trombă… că de NU, era BAI mare!

Primarul Ovidiu Crețu a scăpat ca prin minune de un linșaj stradal… fix în fața sediului P.S.D. Mulțimile din Sărata și Slătinița s-au adunat în fața Primăriei Bistrița și au protestat împotriva administrației Crețu acuzând că se toacă bani aiurea, fără investiții prioritare… Sărata și Slătinița, fiind localități-componente care NU au apă, asfalt și canalizare, dar se plătesc impozite „de oraș”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oamenii au venit în fața Primăriei Bistrița, cu pancarte și au manifestat mai bine de o oră, în așteptarea primarului care i-a privit de pe geamul instituției, ascuns după perdele.

Manifestanții au ochit cele două intrări ale instituției, mașinile de serviciu a lui Crețu și Avram fiind parcate chiar în față. Crețu a evadat folosind o ieșire laterală de pe Șincai, aproape de sediul P.S.D, dar mișcarea i-a fost anticipată și mulțimea i-a luat urma. Cordonul de jandarmi a oprit furia mulțimii care a gonit în căutarea lui Crețu, dar o masă de oameni a trecut de jandarmi!

 

Crețu a fost salvat de Alexandra Tanko, cea care l-a luat în mașină și a demarat în trombă. Cristina Fluieraș, o altă PSD-istă i-a sărit în apărarea șefului de partid și s-a confruntat cu cetățenii revoltați care băteau cu pumnii în mașină și-i cereau primarului să iasă afară la discuții! Viceprimarul George Avram s-a distanțat și a scăpat basma curată de furia cetățenilor.

 

c1

 

 

 

 

 

 

Bistrița Civică promite noi mitinguri în fața Primăriei Bistrița… până ce primarul Crețu va da fața cu ei. Asta deoarece delegații sătești NU mai sunt recunoscuți de comunitate, iar oamenii susțin că în audiențe sunt tratați cu superficialitate.

 

13 comments

 1. incercam sa cerem o noua autorizatie de protest ..acuma ma indoiesc ca se va semna autorizatia …abea astept urmatorul protest …o sa iasa si mai urat!!

 2. Rusine sa le fie…noi cei din Sarata platim taxe si impozite la fel k cei de la oras …si bineinteles delegatul de la Sarata nici makar nu si-a facut aparitia si dupa spusele dansului la sedinte strazile sunt asfaltate si tot este in regula …tara de rahat si conducerea de 2 lei …Consilierul D-nu Uta daca i se poate spune asa il doare undeva de ceea ce se intampla aici …rusineee sa va fie …platim sa traiasca altii bine …

 3. Bravo Bistrita Civica. Data viitoare venim si noi din Viisoara pt ca suntem satui de tigani

 4. Pardon să-i tragem de urechiușe

 5. Da oare politia locala care știe sa dea amenzi la parcări unde a fost?
  Nu mai sunt asa de viteji când sunt adunați mai multi oameni . Ar fi necesara o adunare asa ca și asta în fata politiei locale să-i urechea și noi puțin. Ca trăiesc ca boierii pe banii noștri.

 6. Oamenii uită până la alegeri.Suntem un neam bolnav de alzheimer.Ne ducem cu capul în pământ și pupăm orice fund ce se ridică.Ne merităm soarta.Nu vreți să vedeți alte fețe pentru ca nu puteți.Deschideți ochii și nu mai dansați la concertele dinainte de alegeri ci spurcați pe cei ce vă batjocoresc!Neam de adormiți ce suntem

 7. Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

  Bistriteni ; aparati-va PARCUL MIHAI EMINESCU si PIATA CENTRALA. Primarul vrea sa distruga iarba,, copacii si rondourile cu flori. Au inflorit caisii ornamentali, s-ar putea sa -i vedeti pt. ultima data. Strangeti semnaturi si nu lasati administratia sa incalce legile de MEDIU si sa- isi bata joc de NATURA !

 8. Ce mi-ar fi placut sa-i traga una la primar

 9. Curaj mare au avut fetele sau mai degraba fanatism.

 10. vrem anticipate

  Oamenii au cerut conditii normale de trai si sunt tratati cu indiferenta. De aceea s-au revoltat. Le dau dreptate dar Cretu are prima sansa in alegeri pt ca nu ai cu cine vota.

 11. Bine ca platim taxe si impozite si locuim ca la tara si nu avem apa si asfalt. Sa indrazenasca numai sa vina prin Slatinita in campanie

 12. Oare ce le spunea primarul daca nu reusea sa fuga?

 13. Azi e 1 aprile !

error: Content is protected !!