VIDEO: Octavian Lucian Pop este cel mai tânăr primar din Bistrița-Năsăud. În următorii 4 ani, el va conduce comuna Matei

Cel mai tânăr primar din județul Bistrița-Năsăud are 27 de ani, a candidat din partea PSD și a fost ales în comuna Matei. Inginer de profesie, Octavian Lucian Pop spune că a luat decizia de intra în cursa pentru fotoliul de primar după ce a văzut că actuala administrație a dat dovadă de lipsă de interes în ceea ce privește dezvoltarea comunei.

Ceea ce m-a determinat să candidez a fost lipsa de interes a actualei administrații față de dezvoltarea comunei. Mergând în țara aceasta, am văzut că sunt comune care s-au dezvoltat extraordinar de mult, inclusiv în județul nostru, dar comuna Matei a rămas din păcate în același stadiu, fără a avea mari șanse de dezvoltare. Atunci am zis că, împreună cu o echipă de tineret, putem porni la muncă”, a spus noul primar al comunei Matei într-un interviu acordat presei locale.

Octavian Lucian Pop a menționat că și-a stabilit deja câteva priorități pentru comuna pe care o va conduce în următorii 4 ani.

Extinderea rețelei de apă și canalizare și cadastrarea comunei sunt două din prioritățile mele”, a completat sursa citată, care a ținut să mulțumească tuturor locuitorilor din comuna Matei, atât celor care i-au acordat încrederea, cât și celor care nu l-au votat. Octavian Pop a dat asigurări că va fi primarul tuturor cetățenilor, indiferent dacă aceștia l-au votat sau nu.

Întrebat care este modelul său de primar din Bistrița-Năsăud, cel care a candidat din partea PSD a spus că este vorba despre doi edili: Romeo Florian de la Lechința și Paul Știr de la Căianu Mic.

Octavian Pop consideră că rețeta succesului său s-a bazat pe ”ambiție, tinerețe, echipă”. ”Acestea trei au fost esențiale ca să aducem comuna Matei pe mâini bune”, a mai spus el.

La 27 de ani, Octavian Lucian Pop este inginer, a absolvit Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Inginerie Petrol și Gaze și un master tot în acest domeniu. Momentan, el lucrează la o companie privată din Bistrița, ca inginer proiectant.

Potrivit datelor parțiale comunicate pe site-ul Autorității Electorale Permanente, Octavian Lucian Pop a fost ales de 58,25% dintre alegătorii din comuna Matei care s-au prezentat la vot, diferența față de principalul său contracandidat – actualul primar Vasile Encian de la PNL – fiind de peste 300 de voturi.

Noul primar își va prelua mandatul în toamnă, după ce expiră mandatul actualului edil al comunei Matei.

One comment

  1. Felicitari , ma gandesc ca ai terminat sa te joci cu absorbantele fetelor cum faceai in liceu🤣🤣🤣, asta vi primarul mateieniilor 👍🏻👍🏻

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!